Smartphone-ul pliabil Moto RAZR va fi unul mid-range; Aflăm dotările descoperite de XDA-Developers

863 ori
<b>Smartphone-ul pliabil Moto RAZR va fi unul mid-range; Aflăm dotările descoperite de XDA-Developers</b>Se vorbește mult în ultima vreme și despre smartphone-ul pliabil Motorola RAZR, o reinventare a celebrului terminal cu clapetă pe care ni-l doream cu toții sau pe care unii chiar l-au avut în buzunar ani buni. Astăzi nu mai vorbim

Se vorbește mult în ultima vreme și despre smartphone-ul pliabil Motorola RAZR, o reinventare a celebrului terminal cu clapetă pe care ni-l doream cu toții sau pe care unii chiar l-au avut în buzunar ani buni. Astăzi nu mai vorbim despre brevete asociate acestui viitor dispozitiv ci despre o descoperire făcută de către publicația XDA-Developers, aceștia obținând informații cu privire la dotările ce vor fi oferite la pachet.

Aceștia afirmă că au primit informații din aprtea unei surse de încredere, fiind dezvăluit pe această cale faptul că numele comercial va include "Razr" în titlu și că lansarea sa va avea loc în SUA prin intermediul operatorului Verizon. Aflăm că device-ul va opta pentru un procesor Snapdragon 710, un GPU Adreno 616 și variante cu 4 GB RAM + 64 GB stocare, respectiv 6 GB RAM + 128 GB stocare.

Specificații pliabil Moto RAZR:

  • Procesor: Snapdragon 710
  • Configurații: 4 GB RAM + 64 GB stocare / 6 GB RAM + 128 GB stocare
  • Baterie: 2730 mAh
  • Display principal: 6.2 inch, rezoluție 2142 x 876 pixeli
  • Display secundar: rezoluție 800 x 600 pixeli

Moto RAZR va oferi o baterie de doar 2730 mAh aparent plus încărcare rapidă la pachet. Trecem și la partea interesantă și anume display-ul, aici urmând a fi oferit un panou flexibil cu diagonală de 6.20 inch și rezoluție de 2142 x 876 pixeli - ecran ce se va deschide vertical ținând cont de formatul clapetă adoptat.

Va avea și un display extern atunci când este pliat, ecran cu rezoluție de 600 x 800 pixeli și diagonală necunoscută. De asemenea, mai aflăm și că handset-ul va sosi pentru început în 3 variante de culoare: negru, alb și auriu. Cât despre preț, XDA-Developers nu a reușit să afle detalii despre acest aspect, ultimul leak sosit online sugerând un preț de 1500 dolari pentru device.

Apropo, imaginea de mai sus prezintă logo-ul reinventat pentru seria MOTO RAZR ce va fi utilizat în materialele promo asociate telefonului pliabil. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×