Reduceri și Campanii Online #213: Azi Notino, IT Galaxy, iHunt, QuickMobile [...]

677 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #213: Azi Notino, IT Galaxy, iHunt, QuickMobile [...]</b>În prag de weekend aruncăm o privire asupra noutăților din online pentru a vedea ce promoții organizează retailerii și a compara prețurile produselor vizate pentru o eventuală achiziție. Sunt multe discount-uri propuse aici și găsiți

În prag de weekend aruncăm o privire asupra noutăților din online pentru a vedea ce promoții organizează retailerii și a compara prețurile produselor vizate pentru o eventuală achiziție. Sunt multe discount-uri propuse aici și găsiți prețuri foarte bune la electronice, electrocasnice, ba chiar și cărți sau produse din zona fashion. Le găsiți pe toate listate mai jos alături de un produs erou al zilei la final! 

Produsul erou al zilei:

În oferta actuală a celor de la QuickMobile găsiți și acumulatorul extern STAR, produs cu preț de doar 89.99 lei la care mai primiți și un extra discount de 3% odată cu aplicarea codului promo QUICK202. Această baterie are o capacitate de 12000 mAh și pe lângă încărcarea standard prin cablu USB, se oferă și încărcare wireless astfel că nu trebuie să vă mai faceți griji dacă nu aveți cablul telefonului cu voi mereu la îndemână.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×