Reduceri și Campanii Online #156: Azi eMAG, iHunt, Notino, IT Galaxy [...]

785 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #156: Azi eMAG, iHunt, Notino, IT Galaxy [...]</b>Deși este greu de crezut iată că ne mai despart mai puțin de 2 săptămâni până la Crăciun, fiind momentul oportun de a vă pune la punct cu darurile pentru cei dragi dacă nu ați făcut-o încă. Noi venim în ajutorul vostru prin intermediul listei de mai

Deși este greu de crezut iată că ne mai despart mai puțin de 2 săptămâni până la Crăciun, fiind momentul oportun de a vă pune la punct cu darurile pentru cei dragi dacă nu ați făcut-o încă. Noi venim în ajutorul vostru prin intermediul listei de mai jos care include cele mai proaspete oferte organizate în online de către retailerii de la noi. Bonus la final de articol descoperiți și un produs erou al zilei care bifează un discount atractiv!

Produsul erou al zilei:

În oferta actuală a celor de la eMAG.ro puteți găsi și flagship-ul ASUS ZenFone 5z la un preț special de 1.829 lei în aceste zile, telefon cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 845 la bord, 6 GB RAM, 64 GB de stocare și slot microSD. Are cameră duală în spate, un design arătos și ecran generos de 6.2 inch cu rezoluție Full HD+. Pe eMAG găsiți și o variantă resigilată la doar 1.609 lei dacă sunteți curioși! 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×