Reduceri și Campanii Online #215: Azi Libris, evoMAG, Notino, Telekom [...]

644 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #215: Azi Libris, evoMAG, Notino, Telekom [...]</b>Startul unei noi săptămâni se dă astăzi și după cum v-am obișnuit, noi vă întâmpinăm ziua de luni cu un articol proaspăt din seria Reduceri și Campanii Online, postare pe seama căreia veți afla care sunt cele mai noi campanii

Startul unei noi săptămâni se dă astăzi și după cum v-am obișnuit, noi vă întâmpinăm ziua de luni cu un articol proaspăt din seria Reduceri și Campanii Online, postare pe seama căreia veți afla care sunt cele mai noi campanii promoționale organizate în online și cât de atractive sunt reducerile. Le descoperiți pe toate în lista de mai jos iar la final de articol aveți și un produs erou al zilei! 

Produsul erou al zilei:

Dacă sunteți pasionați de jocurile online multiplayer și dețineți o consolă PlayStation 4 avem o veste bună pentru voi, aceea că abonamentul PlayStation Plus de 12 luni primește în această perioadă o reducere tare interesantă. Îl găsiți la doar 188 lei în oferta celor de la Altex.ro și pe lângă posibilitatea de a juca online titlurile achiziționate, acest abonament vă aduce luna și jocuri gratuite! 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×