Reduceri și Campanii Online #261: Azi Libris, Cel, iHunt, Notino [...]

674 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #261: Azi Libris, Cel, iHunt, Notino [...]</b>Reducerile continuă în online și cum ziua de 1 Iunie se apropie cu pași repezi venim în ajutorul vostru cu un nou articol din seria "Reduceri și Campanii Online" prin intermediul căruia veți afla care sunt cele mai proaspete oferte

Reducerile continuă în online și cum ziua de 1 Iunie se apropie cu pași repezi venim în ajutorul vostru cu un nou articol din seria "Reduceri și Campanii Online" prin intermediul căruia veți afla care sunt cele mai proaspete oferte din online. Sunt și promoții speciale de Ziua Copilului după cum veți descoperi mai jos și avem pentru voi și detalii despre un produs erou al zilei!

Produsul erou al zilei:

Unul dintre cele mai accesiible smartphone-uri Samsung din noua serie A este Galaxy A10, telefon pe care de astăzi îl găsim și pe plan local. Ca dotări oferă un ecran de 6.2 inch cu rezoluție HD+, 2 GB RAM + 32 GB stocare flash, procesor Exynos 7884, cameră foto de 13 mpx în spate și baterie de 3400 mAh la pachet. Costă doar 599 lei și puteți aplica voucherul QUICK202 pentru o extra reducere de 3%.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×