Reduceri și Campanii Online #219: Azi QuickMobile, PC Garage, Cărturești, Germanos [...]

960 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #219: Azi QuickMobile, PC Garage, Cărturești, Germanos [...]</b>Weekend-ul s-a instalat oficial și dacă plănuiți ceva shopping în aceste două zile libere, noi vă ajutăm prin intermediul articolului de față care include o listă a celor mai proaspete promoții desfășurate în online. Le descoperiți pe toate

Weekend-ul s-a instalat oficial și dacă plănuiți ceva shopping în aceste două zile libere, noi vă ajutăm prin intermediul articolului de față care include o listă a celor mai proaspete promoții desfășurate în online. Le descoperiți pe toate mai jos și veți găsi totodată și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul primit în această perioadă. Iată ofertele! 

Produsul erou al zilei:

În acest weekend cei de la QuickMobile au prețuri speciale la o gamă largă de produse, printre acestea numărându-se și smartphone-ul Xiaomi Mi Play pe care îl puteți achiziționa pentru doar 799 lei. Aveți și extra 3% reducere dacă aplicați codul promo QUICK202 și aflați că device-ul de față vine echipat cu ecran FHD+ de 5.84 inch, procesor Helio P35, 4 GB RAM, cameră duală în spate și baterie de 3000 mAh. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×