Google dorește simplificarea layout-ului Chrome; Are în plan introducerea unui meniu separat pentru extensii

984 ori
<b>Google dorește simplificarea layout-ului Chrome; Are în plan introducerea unui meniu separat pentru extensii</b>Aflăm astăzi faptul că cei de la Google au în plan simplificarea layout-ului Chrome, dorind să introducă un meniu separat pentru extensii în cadrul browser-ului. Dacă folosiți asemenea extensii în prezent pentru browser-ul oferit

Aflăm astăzi faptul că cei de la Google au în plan simplificarea layout-ului Chrome, dorind să introducă un meniu separat pentru extensii în cadrul browser-ului. Dacă folosiți asemenea extensii în prezent pentru browser-ul oferit de către Google știți probabil faptul că ele apar direct în toolbar una după alta în funcție de preferințe, utilizatorul având posibilitatea de a le ascunde/afișa și pune în ordinea dorită.

Chrome

Acum s-ar dori introducerea unui meniu separat în care să apară toate aceste extensii instalate de către utilizator, în formatul unui folder de bookmark-uri dacă vreți o comparație. Mai sus vedem o captură de ecran ce ne prezintă posibila abordare testată în momentul de față de către dezvoltatorii Chrome.

Din câte aflăm această funcție ar urma să fie distribuită către publicul larg curând, fiind totuși nevoie de câteva schimbări înainte de finalizarea sa. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×