Reduceri și Campanii Online #22: Azi eMAG, Altex, FashionDays, QuickMobile [...]

1.038 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #22: Azi eMAG, Altex, FashionDays, QuickMobile [...]</b>Seria Reduceri și Campanii online continuă și astăzi când avem parte de noi promoții pe plan local. Veți descoperi oferte variate, de la televizoare și monitoare cu prețuri speciale și până la telefoane sau chiar produse din zona fashion ce au

Din câte am descoperit navigând prin ofertele magazinelor online și această zi se anunță a fi una plină de oferte din partea retailerilor de la noi. Avem o campanie marca Stock Busters din partea celor de la eMAG, dar și reduceri speciale pentru televizoare, monitoare sau produse din zona fashion. Pe toate le puteți găsi în lista de mai jos!

Produsul erou al zilei:

Avem astăzi un smartphone cu preț special oferit de către QuickMobile.ro și anume modelul Sony Xperia XZ1 care poate fi achiziționat pentru suma de 1.798 lei în aceste zile. Oferta este una de tip Flash Deal astfel că va trebui să vă grăbiți dacă doriți să beneficiați de reducerea de față. Telefonul are 4 GB RAM, procesor Snapdragon 835, ecran FHD de 5.2 inch și o baterie de 2700 mAh la bord!

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×