Reduceri și Campanii Online #70: Azi eMAG, Altex, iHunt, QuickMobile [...]

1.121 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #70: Azi eMAG, Altex, iHunt, QuickMobile [...]</b>Vă aducem pe final de săptămână un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online prin care veți afla care sunt cele mai noi promoții organizate de către retaileri în mediul online. Puteți astfel consulta ofertele propuse și alege achiziția

Avem pentru voi pe final de săptămână un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online pe seama căruia veți afla care sunt cele mai noi oferte propuse de către retailerii de pe plan local. Aveți mai jos o listă a acestor campanii desfășurate în online și puteți compara prețurile pentru produsele dorite pentru a vă asigura că faceți o afacere bună. Descoperiți spre final și un produs erou al zilei cu preț redus!

Produsul erou al zilei:

În oferta de astăzi a celor de la eMAG intitulată Happy Hours găsim o reducere atractivă asociată smartphone-ului HTC U11, telefon cu procesor Snapdragon 835, 4 GB de RAM, 64 GB stocare și ecran QHD de 5.5 inch ce poate fi achiziționat doar azi la suma de 1.799 lei. Smartphone-ul are și cameră frontală de 16 megapixeli, cameră foto principală de 12 mpx și baterie de 3000 mAh.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×