Reduceri și Campanii Online #15: Azi eMAG, Fashion Days, PC Garage, Libris [...]

1.064 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #15: Azi eMAG, Fashion Days, PC Garage, Libris [...]</b>Retailerii se pregătesc temeinic pentru vară și asta se reflectă în tot soiul de campanii ce aduc reduceri pentru aparate de aer condiționat, produse asociate fenomenului numit FIFA World CUP sau pentru cele ideale de luat cu noi în vacanță

Ne aflăm la doar câteva săptămâni distanță de startul verii și din câte vedem retailerii încep să vină cu reduceri pentru produsele destinate acestui sezon al vacanțelor. Fie că este vorba despre telefoane ce se laudă cu super camere foto numai bune de luat în buzunar, fie de cărți ideale de luat la plajă, sau de purtabile menite să vă măsoare activitatea fizică, toate se găsesc cu discount în această perioadă. Iată campaniile de azi:

Produsul Erou al zilei:

Cum vremea de afară începe să fie din ce în ce mai caldă, poate că un smartband este alegerea perfectă în cazul în care vreți să dați câteva kilograme jos înainte de a vă duce la mare în această vară. Un exemplu este Razer Nabu X, o brățară de fitness care vă va oferi statistici detaliate cu privire la activitatea fizică desfășurată. În aceste zile poate fi găsită la un preț de doar 99 lei pe QuickMobile.ro!

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×