Reduceri și Campanii Online #43: Azi evoMAG, PC Garage, QuickMobile, eMAG [...]

Autor:  | Publicat în:  Reduceri  Retaileri 1.077 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #43: Azi evoMAG, PC Garage, QuickMobile, eMAG [...]</b>Dacă ploile din ultimele zile v-au tot ținut în casă, ce ați spune despre o rundă de shopping online care să vă binedispună? Ei bine, pentru a vă ajuta în căutarea celor mai bune reduceri vă prezentăm astăzi un nou articol informativ prin care

În cazul în care ploile din ultimele zile v-au ținut în casă, poate că o sesiune de shopping online este fix ce trebuie pentru a va echipa cu produsele necesare pentru concediu. De aceea noi vă prezentăm astăzi un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online prin intermediul căruia veți afla care sunt cele mai noi promoții desfășurate de către comercianții de la noi în mediul online. Iată-le!

Produsul erou al zilei:

Un super produs vedetă avem astăzi de prezentat și anume smartphone-ul Sony Xperia XZ2, telefon care se vinde pentru suma de numai 2.699 lei de către QuickMobile în cadrul campaniei de vânzări flash. Vorbim despre un handset prezent de scurt timp pe piață, unul ce oferă procesor Qualcomm Snapdragon 845, 6 GB de RAM și 64 GB de stocare. Are și ecran 18:9 și difuzoare stereo!

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×