Motorola One Vision se lasă admirat într-o randare nouă; Are decupaj în ecran pentru camera selfie

Autor:  | Publicat în:  Motorola 644 ori
<b>Motorola One Vision se lasă admirat într-o randare nouă; Are decupaj în ecran pentru camera selfie</b>Ultima săptămână ne-a adus și multe leak-uri asociate lui Motorola One Vision, un nou terminal cu Android One pe care Lenovo plănuiește să îl lanseze pe piață în perioada următoare. L-am văzut cu ceva timp în urmă în cadrul

Ultima săptămână ne-a adus și multe leak-uri asociate lui Motorola One Vision, un nou terminal cu Android One pe care Lenovo plănuiește să îl lanseze pe piață în perioada următoare. L-am văzut cu ceva timp în urmă în cadrul unor randări detaliate bazate pe scheme CAD din fabrică, iar acum avem ocazia să îl admirăm într-o imagine proaspătă ce pare a fi una oficială la prima vedere.

Motorola One Vision

După cum se poate observa, design-ul este identic cu cel văzut în randările amintite mai sus - handset-ul sosind într-o carcasă unibody cu ramă metalică la mijloc și spate îmbrăcat în sticlă. Avem o cameră foto duală în spate însoțită de bliț LED și tot aici găsim scanner-ul de amprente deghizat sub forma logo-ului Moto.

Confirmarea faptului că avem de-a face cu un terminal Android One apare aici, logo-ul aferent fiind prezent în zona inferioară a panoului spate. Trecând la partea frontală, remarcăm ecranul cu decupaj pentru camera selfie în partea din stânga sus și faptul că telefonul păstrează o margine inferioară destul de generoasă sub ecran.

Știm că acest Motorola One Vision urmează a debuta pe piața din China sub denumirea de Moto P40 și fără Android One, ci cu un UI customizat de către producător. Lansarea ar putea avea loc pe 3 aprilie, dată menționată pe ecranul telefonului în randarea de față! 

 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×