Motorola One Vision se lasă admirat într-o randare nouă; Are decupaj în ecran pentru camera selfie

1.154 ori
<b>Motorola One Vision se lasă admirat într-o randare nouă; Are decupaj în ecran pentru camera selfie</b>Ultima săptămână ne-a adus și multe leak-uri asociate lui Motorola One Vision, un nou terminal cu Android One pe care Lenovo plănuiește să îl lanseze pe piață în perioada următoare. L-am văzut cu ceva timp în urmă în cadrul

Ultima săptămână ne-a adus și multe leak-uri asociate lui Motorola One Vision, un nou terminal cu Android One pe care Lenovo plănuiește să îl lanseze pe piață în perioada următoare. L-am văzut cu ceva timp în urmă în cadrul unor randări detaliate bazate pe scheme CAD din fabrică, iar acum avem ocazia să îl admirăm într-o imagine proaspătă ce pare a fi una oficială la prima vedere.

Motorola One Vision

După cum se poate observa, design-ul este identic cu cel văzut în randările amintite mai sus - handset-ul sosind într-o carcasă unibody cu ramă metalică la mijloc și spate îmbrăcat în sticlă. Avem o cameră foto duală în spate însoțită de bliț LED și tot aici găsim scanner-ul de amprente deghizat sub forma logo-ului Moto.

Confirmarea faptului că avem de-a face cu un terminal Android One apare aici, logo-ul aferent fiind prezent în zona inferioară a panoului spate. Trecând la partea frontală, remarcăm ecranul cu decupaj pentru camera selfie în partea din stânga sus și faptul că telefonul păstrează o margine inferioară destul de generoasă sub ecran.

Știm că acest Motorola One Vision urmează a debuta pe piața din China sub denumirea de Moto P40 și fără Android One, ci cu un UI customizat de către producător. Lansarea ar putea avea loc pe 3 aprilie, dată menționată pe ecranul telefonului în randarea de față! 

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×