Reduceri și Campanii Online #285: Azi PC Garage, evoMAG, Altex, eMAG [...]

828 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #285: Azi PC Garage, evoMAG, Altex, eMAG [...]</b>Prima zi din luna iulie și pe lângă temperaturile ridicate din termometre iată că ne aduce și multe multe reduceri. Așa cum v-am obișnuit vi le prezentăm și astăzi sub forma unei liste mai jos, iar la final de articol veți descoperi

Prima zi din luna iulie și pe lângă temperaturile ridicate din termometre iată că ne aduce și multe multe reduceri. Așa cum v-am obișnuit vi le prezentăm și astăzi sub forma unei liste mai jos, iar la final de articol veți descoperi un produs erou care se remarcă prin discount-ul generos primit în această perioadă. Iată ofertele!

Produsul erou al zilei:

În oferta celor de la QuickMobile.ro descoperim astăzi o tăiere de preț pentru smartphone-ul Xiaomi Redmi K20, device ce se livrează cu ecran FHD+ de 6.39 inch, procesor Snapdragon 710, cameră selfie pop-up de 20 mxp și baterie de 4000 mAh. Are scanner de amprente integrat în display și folosind codul QUICK202 îl puteți achiziționa pentru suma de doar 1.649 lei de la QuickMobile.ro.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×