Motorola P40 Note (One Vision Plus) primește randări detaliate; Vine cu decupaj selfie și cameră triplă în spate

595 ori
<b>Motorola P40 Note (One Vision Plus) primește randări detaliate; Vine cu decupaj selfie și cameră triplă în spate</b>Din partea popularului leaker cunoscut pe Twitter sub numele de @onleaks sosește astăzi o galerie de randări asociate unui nou telefon pregătit de către Motorola, un model cu 3 camere foto în spate. Aparent este vorba despre modelul

Din partea popularului leaker cunoscut pe Twitter sub numele de @onleaks sosește astăzi o galerie de randări asociate unui nou telefon pregătit de către Motorola, un model cu 3 camere foto în spate. Aparent este vorba despre modelul Motorola One Power 2019 a.k.a Motorola P40 Note pe care îl vedem mai jos și care își dezvăluie pe această cale și o parte dintre dotările hardware. 

Motorola One Vision plus

Înainte de a vorbi despre aceste imagini, trebuie să menționăm faptul că sursa scăpării a greșit denumirea telefonului, indicând aici modelul Moto G8, deși în realitate este vorba despre succesorul lui Moto One Power de anul trecut. Există posibilitatea ca pe plan internațional să debuteze sub denumirea de Motorola One Vision Plus chiar, asta ținând cont de faptul că modelul standard a apărut anterior online drept Motorola One Vision.

Revenind la colecția de imagini de față, vedem un telefon cu design familiar, unul care adoptă trendul camerei selfie decupată în ecran cu scopul de a mări raportul corp-ecran. În spate avem ca noutate o cameră triplă plasată vertical în colțul din stânga și un element ce se păstrează este scanner-ul de amprente camfulat în logo Motorola. Aflăm că ecranul este o unitate HD+ de 6.2 inch și că telefonul măsoară 9.1 mm în grosime.

Protuberanța camerei foto din spate ajunge la 9.7 mm în schimb și aparent toți cei 3 senzori vor fi de 12 mpx. Device-ul are port USB-C, jack audio 3.5 mm, 6 GB RAM și 64 sau 128 GB de stocare. Sunt șanse mari ca la pachet să vedem integrat procesorul Snapdragon 675 și ca bateria să fie o unitate de 5000 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×