Motorola One Power ar putea fi primul telefon Moto cu decupaj în ecran și cameră duală în stil iPhone X

1.141 ori
<b>Motorola One Power ar putea fi primul telefon Moto cu decupaj în ecran și cameră duală în stil iPhone X</b>În ultimele 24 ore au apărut online și informații referitoare la un produs misterios numit Motorola One Power, telefon parte din programul Android One care va avea un decupaj în partea superioară a ecranului. Va primi și o cameră duală plasată

Chiar dacă Motorola a pornit vreo 2 trenduri cool în zona telefoanelor, precum modularitatea şi ideea de "lapdock", când vine vorba de design nu se tem să se inspire de la cel mai copiat telefon din lume: iPhone X. După ce s-a ţinut departe de bretoane până acum, Moto ar fi gata să le abordeze prin aşa numitul Motorola One Power, telefon care tocmai a scăpat pe web.

Motorola One Power

Acest terminal nu a fost prezis şi anticipat de nimic, apărând de nicăieri, printr-o scăpare marca AndroidHeadlines. Handsetul acesta face parte din programul Android One, ceea ce înseamnă că ar trebui să fie mai aproape de zona midrange şi să primească actualizări software rapid. Observăm o abordare cu ecran tip edge to edge, colțuri rotunjite şi zvonurile afirmă că acesta ar putea fi succesorul lui Moto X4, care avea la rândul său Android One ca punct central.

Acest Moto One Power ar putea fi un soi de battery phone, judecând după numele său "Power", deşi nu are talia pentru aşa ceva. Remarcăm faptul că nu e modular şi nu are nici scanner de amprente vizibil. Ar putea foarte bine să fie în acel logo Moto din spate, în stil Moto G6 Play.

Mă aştept şi la o autentificare facială ceva mai complexă şi posibilitatea de a ascunde bretonul din software. Un CPU Snapdragon 6xx sau chiar 7xx e în cărți, plus 4 sau 6 GB RAM și camere de 12 MP produse de Sony. Până la debutul acestui telefon mai avem de așteptat totuși, astfel că atenția ne este îndreptată către lansarea lui Moto Z3 Play de pe 6 iunie!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×