Reduceri și Campanii Online #9: Azi evoMAG, Aoro, Cel, eMAG [...]

1.093 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #9: Azi evoMAG, Aoro, Cel, eMAG [...]</b>Revenim la treabă astăzi și aruncăm desigur și o privire asupra noilor campanii ce ni se propun în mediul online. evoMAG promite reduceri atractive cu ocazia aniversării de 13 ani și mai avem pe lista noastră și discount-uri atractive din partea

De astăzi revenim la treabă și asta înseamnă că este momentul să vă prezentăm și un nou articol din seria "Reduceri și Campanii Online" din care veți afla ce noutăți au mai apărut online. Este o zi în care cei de la evoMAG dau startul unei campanii aniversare cu ocazia celebrării a 13 ani de activitate și totodată ziua în care găsim reduceri și din partea altor retaileri pentru o gamă variată de produse precum electronice, cărți sau parfumuri.

Produsul Erou al zilei:

De această dată în secțiunea Produsul zilei avem un televizor, unul cu diagonală generoasă și preț accesibil ideal pentru cei care nu au nevoie de funcții smart sau dețin deja o consolă sau un dongle pentru a beneficia de asemenea opțiuni. Televizorul găsit se numește Philips 43PFT4112/12 și pune la bătaie un panou de 108 cm cu rezoluție Full HD și putere audio de 16W. Costă doar 1.189 lei în acest moment pe Altex.ro!

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×