Reduceri și Campanii Online #32: Azi eMAG, Altex, Cel, Aoro [...]

1.210 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #32: Azi eMAG, Altex, Cel, Aoro [...] </b>Prima zi de weekend vine și cu noi oferte din partea retailerilor locali, astfel că eMAG dă startul unei campanii speciale ce se desfășoară pe parcursul weekend-ului. Și alți comercianți vin cu oferte variate în această perioadă astfel că puteți

În cazul în care vreți să aruncați o privire asupra ofertelor din online avem astăzi pentru voi o listă a celor mai noi campanii desfășurate de către retailerii locali, oferta fiind variată și generoasă. Este ziua în care eMAG dă startul unei campanii speciale pentru weekend și în care vă puteți delecta cu prețuri speciale practicate de către Altex.ro pentru numeroase produse din zeci de categorii. Descoperiți mai jos lista cu noile promoții!

Produsul erou al zilei:

Smartphone-ul Huawei Honor 9 este vedeta acestei zile, un terminal pe care eMAG îl vinde pentru suma de doar 1.499 lei. Produsul este interesant prin prisma faptului că oferă specificații high-end la bord, fiind un P10 îmbrăcat în haine diferite. Are ecran FHD de 5.15 inch, cameră duală în spate, 4 GB de RAM și un procesor Kirin 960 la interior.

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×