Reduceri și Campanii Online #37: Azi Cel, eMAG, Altex, PC Garage [...]

809 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #37: Azi Cel, eMAG, Altex, PC Garage [...]</b>În prag de weekend aruncăm o privire asupra celor mai proaspete campanii de reduceri oferite pe plan local, oferta fiind variată și pe gustul tuturor. Puteți alege din numeroase produse de sezon și vă puteți pregăti pentru Cupa Mondială

După o săptămână de muncă ne delectăm și cu ceva cumpărături online, iar în situația în care nu vreți să luați tot web-ul la verificat, avem pentru voi astăzi o listă a celor mai noi promoții desfășurate de către retailerii de la noi. Ofertele sunt variate și puteți găsi o mulțime de produse, inclusiv din cele ideale pentru vară. Aparatele de aer condiționat sunt vizate în mod special, dar și televizoarele pentru a urmări cum se cuvine Campionatul Mondial de Fotbal 2018.

Produsul erou al zilei:

Cum weekend-ul este aproape poate că unii dintre voi au plănuit și ceva gaming. De aceea venim cu o recomandare perfectă pentru posesorii de console PS4 și anume cu jocul God of War Day One Edition care în aceste zile primește o reducere de 30% din partea Altex.ro. Se vinde acum pentru suma de 195 lei și aduce drept bonus următoarele elemente virtuale: Buckler of the Forge, Dokkenshieldr, respectiv Shining Elven Soul. Prețul este tare bun și titlul are mari șanse să fie desemnat jocul anului 2018!

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×