Reduceri și Campanii Online #33: Azi PC Garage, Altex, Flanco, eMAG [...]

917 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #33: Azi PC Garage, Altex, Flanco, eMAG [...]</b>Se dă startul unei noi săptămâni astăzi, o zi în care retailerii de pe plan local ne atrag atenția prin noi oferte desfășurate în mediul online. Avem astfel promoții variate și cei pasionați de fotbal se pot echipat din timp cu un televizor ideal

Vara s-a instalat serios la noi în țară și retailerii profită de acest sezon pentru a ne aduce și reduceri speciale. Astfel vă puteți echipa din timp cu echipamente și produse numai bune de pus în bagaj pentru vacanță, sau de ce nu cu un nou smartphone ideal pentru surprins momentele din călătorii. De asemenea, microbiștii se pot echipa cu televizoare sau chiar videoproiectoare pentru a urmări Cupa Mondială de Fotbal cum se cuvine. Ce oferte noi apar astăzi în online descoperiți mai jos!

Produsul erou al zilei:

Pentru că tot se apropie startul Cupei Mondiale de Fotbal 2018, jocul FIFA 18 reprezintă o achiziție numai bună de considerat în cazul în care aveți o consolă Xbox One sau PS4 și doriți să vă provocați prietenii la un duel pe terenul virtual. Acum cu noul update aveți la dispoziție și un mod special World CUP 2018 în care puteți juca cu naționalele favorite. Jocul costă 139 lei la Altex.ro în versiunea de PS4 și tot 139 lei și pentru Xbox One.

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×