Reduceri și Campanii Online #45: Azi eMAG, Cel, PC Garage, Flanco [...]

791 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #45: Azi eMAG, Cel, PC Garage, Flanco [...]</b>Astăzi avem parte de noi oferte desfășurate în mediul online, printre acestea numărându-se și promoția celor de la eMAG prin care ni se promit discount-uri de până la 50%. Găsim produse interesante aici, printre ele aflându-se și un telefon

Sosesc astăzi noi campanii promoționale în mediul online, printre acestea numărându-se și oferta numită Revoluția Prețurilor demarată de către eMAG.ro. Sunt și alte propuneri pe care le puteți descoperi în lista de mai jos, majoritatea retailerilor având reduceri pentru electrocasnice, electronice și produse ideale pentru luat în vacanță. De asemenea, vă puteți echipa cu articole vestimentare de pe Fashion Days!

Produsul erou al zilei:

În actuala campanie desfășurată de către eMAG găsim și un preț bun pentru smartphone-ul Samsung Galaxy A5 (2017), un telefon care poate fi achiziționat în momentul de față pentru 999 lei. Este o sumă corectă pentru un terminal mid-range cu design premium inspirat de la flagship-ul sud-coreenilor din 2017. Are ecran AMOLED FHD, scanner de amprente, baterie cu autonomie atractivă și camere pe care te poți baza!

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×