Google Pixel 3 XL va avea o cameră singulară după cum indică o nouă scăpare de husă

685 ori
<b>Google Pixel 3 XL va avea o cameră singulară după cum indică o nouă scăpare de husă</b>Continuă simultan atât leak-urile asociate noilor modele iPhone, cât și leak-urile pentru duo-ul Pixel 3 și Pixel 3 XL. Acest din urmă terminal are pare de o scăpare astăzi sub formă de randare pentru o nouă husă ce confirmă un detaliu foarte

Până acum am avut multe scăpări contradictorii legate de telefoanele Google Pixel 3, unele indicând faptul că vom avea camere duale la bord, altele singulare. Era un fel de consens la un moment dat că Pixel 3 XL va avea o cameră duală, iar Pixel 3 una singulară. Acum se pare că ambele modele au cameră singulară.

Pixel 3 XL este aşteptat cu un breton în zona frontală, asta e sigur, după atât de multe scăpări ce indică acest design. Inclusiv noua imagine ce vine de la Ice Universe prezintă acel decupaj. La începutul lunii am văzut presupuse fotografii reale cu Pixel 3 XL care prezentau un terminal foarte similar cu predecesorul, cel puţin privit din spate.

În față principală schimbare era bretonul, iar unele surse afirmă că el ascunde o cameră duală selfie, pentru un Bokeh frontal mai bine realizat. E drept că Google poate realiza mai multe cu o singură cameră decât multe alte companii cu două camere şi totul datorită software-ului, deci nu e musai sa treaca la camera duală. Aceeaşi husă nouă pare să indice un decupaj pentru scannerul de amprente din spate, deci nu îl vom regăsi integrat în ecran sau în "bărbia" handsetului.

Se mai discută şi despre încărcare wireless pe acest telefon, dar şi o funcţie Active Edge îmbunătăţită. Mai avem ceva de aşteptat până vin telefoanele Pixel 3, aşteptate să debuteze prin octombrie cu Android P. Mai e timp pentru scăpări şi schimbări de ultim moment, deci privim totul cu precauţie. Cert e că bretonul are toate şansele să rămână bătut în cuie, apărând şi în cod sursă Google asociat lui Android P.

 

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×