Reduceri și Campanii Online #84: Azi eMAG, Flanco, Altex, PC Garage [...]

695 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #84: Azi eMAG, Flanco, Altex, PC Garage [...]</b>Revenim la mijloc de săptămână cu un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online, postare în care după cum v-am obișnuit vă prezentăm sub forma unei liste detaliate cele mai proaspete oferte organizate în mediul online. Descoperiți totodată

Astăzi revenim cu o nouă postare din seria Reduceriși Campanii Online, articol cu numărul 84 în care am adunat laolaltă cele mai proaspete oferte pe care retailerii ni le propun în mediul online. Veți descoperi pe această cale care sunt cele mai noi și atractive promoții, iar pe final de articol aveți și câteva detalii despre un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul primit și prin dotările sale.

Produsul erou al zilei:

În oferta celor de la evoMAG.ro am descoperit un smartphone de buget foarte interesant și anume modelul Samsung Galaxy J3 (2017) care poate fi acum achiziționat pentru suma de numai 629 lei. Telefonul are ecran de 5 inch, 2 GB RAM, procesor quad-core Exynos și în mod inedit o cameră foto principală de 13 megapixeli cu deschidere f/1.9 ce promite rezultate bune în condiții low-light. Bonus la achiziție primiți și o cartelă Orange cu 6 euro credit!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×