Noul stylus S-Pen de pe Samsung Galaxy Note 9 va aduce un feature deosebit; Iată ce spun zvonurile

1.735 ori
<b>Noul stylus S-Pen de pe Samsung Galaxy Note 9 va aduce un feature deosebit; Iată ce spun zvonurile</b>După luni bune în care nu am auzit nici măcar o veste despre noul stylus ce se va regăsi la bordul lui Samsung Galaxy Note 9, iată că apar primele informații despre acest accesoriu. Detaliile vin din partea lui @UniverseIce, o sursă care în

În ciuda numeroaselor scăpări asociate phablet-ului Samsung Galaxy Note 9, nici una dintre acestea nu a oferit detalii despre noul stylus S-Pen pe care îl vom regăsi la pachet într-un locaș dedicat în corpul telefonului. Astăzi avem în sfârșit o informație despre acest subiect, sursa fiind nimeni alta decât @UniverseIce, leaker de origine chineză care în ultima vreme s-a axat pe dispozitivele celor de la Samsung.

S-Pen

Deși declarațiile sale lasă loc de interpretări, aflăm că noua generație S-Pen va aduce funcții deosebite și că așteptarea merită pentru a descoperi ce poate face acest accesoriu alături de telefonul Galaxy Note 9. Se aduce în discuție o funcție deosebită pentru ca mai apoi într-un alt update al leakerului să aflăm că S-Pen va fi un stylus "cu suflet".

S-Pen

Primul lucru la care ne gândim odată cu auzul acestei afirmații este acela că noul stylus ar putea avea asistentul virtual Bixby integrat, deși implementarea sună oarecum ciudată. UniverseIce mai spune că noul S Pen ar putea reprezenta cel mai mare update din istoria stylus-urilor din seria Note.

Alte zvonuri vorbesc despre oferirea de suport Bluetooth și de adăugarea unui difuzor și microfon, modalitate prin care am putea purta convorbiri telefonice folosind stylus-ul atât cât accesoriul se află în proximitatea telefonului. Așteptăm totuși leak-uri ceva mai consistente în perioada următoare înainte de a ne face speranțe cu privire la un anumit feature. Voi despre ce credeți că este vorba?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×