Xiaomi Redmi 6 Pro ne arată cum fotografiază portrete cu puţin înainte de lansarea oficială

547 ori
<b>Xiaomi Redmi 6 Pro ne arată cum fotografiază portrete cu puţin înainte de lansarea oficială</b>Cu doar puțin timp înainte de lansare, iată că în mediul online apar și câteva mostre foto care prezintă capabilitățile smartphone-ului Xiaomi Redmi 6 Pro în materie de captură bokeh/portret. Din câte ne putem da seama, calitatea acestor imagini

Xiaomi Redmi 6 Pro a primit neobişnuit de multe scăpări şi teasere înainte de debutul sau programat pentru 25 iunie. Atât de multe că ai zice că e vreun flagship. De fapt este un telefon de buget, care inaugurează bretonul în gama Redmi. Cel mai nou teaser are legătură cu o serie de fotografii realizate cu acest telefon.

Mostre foto Redmi 6 PRo

Chiar Xiaomi a postat o galerie cu fotografii realizate cu terminalul pe reţelele de socializare, punând accentul pe portrete făcute unei fete. Acelaşi Xiaomi Redmi 6 Pro s-a lăsat admirat în fotografii oficiale cu puţin înainte de debutul său oficial. Xiaomi Redmi 6 Pro va sosi cu o cameră duală în spate, cu senzor principală de 12 MP şi secundar de 5 MP, acesta din urmă folosit pentru măsurarea adâncimii imaginii.

Mostre foto Redmi 6 PRo

Camera frontală ar avea o rezoluţie de 8 MP si va fi inclusă în acel breton. Mă aştept şi la deblocare facială aici. Sursele oficiale arată că aceste camere vor beneficia şi de aportul AI, inclusiv printr-un mod AI Beauty şi unul AI Portrait. Permiteţi-mi să nu fiu foarte impresionat de fotografiile prezentate aici. Nu ştiu dacă e de vină compresia, sau pur şi simplu camera nu mă dă pe spate.

Mostre foto Redmi 6 PRo

Bokeh-ul e cam moale şi detaliile feţei acelei fete nu sunt chiar impresionante. Parcă în condiţii low light i-aş da ceva credit camerei, dar trebuie să vedem mai multe mostre înainte de a ne pronunţa definitiv. Culorile arată OK. Vă reamintesc că telefonul devine oficial pe 25 iunie împreună cu Xiaomi Mi Pad 4 şi ar trebui să coste sub 200 de dolari. Va avea şi baterie de 4000 mah, 3 sau 4 GB RAM şi procesor Snapdragon 625.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×