Reduceri și Campanii Online #73: Azi Fashion Days, PC Garage, Flanco, Libris [...]

537 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #73: Azi Fashion Days, PC Garage, Flanco, Libris [...]</b>Promoțiile continuă în mediul online și pentru a vă pune la curent cu noutățile revenim astăzi cu un articol din seria Reduceri și Campanii Online. Veți descoperi aici care sunt cele mai proaspete oferte propuse de către retailerii ce își desfășoară

Avem astăzi pentru voi un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online, subiect prin intermediul căruia veți afla detalii despre cele mai proaspete campanii promoționale desfășurate în mediul online. Veți descoperi și spre finalul articolului un produs erou al zilei care se remarcă prin reducerea mai generoasă primită astăzi. Să vedem deci ce ne rezervă această zi de 25 iulie în materie de reduceri!

Produsul erou al zilei:

Un super televizor ajunge pe lista noastră de recomandări de astăzi și anume modelul Sony Bravia 49XF8577, produs care vine echipat cu un panou LED de 123 cm, cu rezoluție 4K Ultra HD și cu un sistem audio de 20W. Este un televizor smart și dispune de tehnologii interesante precum 4K X-Reality Mode, Motionflow XR 1000 Hz, respectiv HDR10. Televizorul de față costă 4.999 lei pe eMAG, dar la folosirea codului promo sony20 îl puteți achiziționa cu 20% discount!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×