Reduceri și Campanii Online #87: Azi eMAG, PC Garage, Flanco, Fashion Days [...]

810 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #87: Azi eMAG, PC Garage, Flanco, Fashion Days [...]</b>În ultimele săptămâni rămase din această vară iată că reducerile din mediul online cresc ca și număr, detaliu pe care îl veți observa și voi odată cu articolul de astăzi din seria Reduceri și Campanii Online. Descoperiți în lista de mai jos

Începem săptămâna cu un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online, postare cu numărul 87 în care am adunat laolaltă cele mai proaspete oferte propuse de către retaileri în mediul online. Acestea vă sunt prezentate mai jos sub forma unei liste, iar pe final de articol descoperiți și câteva detalii despre un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul foarte atractiv de care beneficiază la momentul actual!

Produsul erou al zilei:

La un preț de numai 539 lei găsiți astăzi în oferta celor de la QuickMobile.ro smartphone-ul Xiaomi Redmi 6a, telefon de buget care cumva adoptă ecran cu aspect 18:9. Printre dotările sale întâlnim un procesor quad-core Helio A22, 3 GB de RAM, 32 GB de stocare flash + slot microSD, ecran de 5.45 inch cu rezoluție HD+ și cameră foto principală de 13 mpx. Are și cameră selfie de 5 mpx și baterie de 3000 mAh.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×