Reduceri și Campanii Online #93: Azi eMAG, Altex, evoMAG, PC Garage [...]

642 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #93: Azi eMAG, Altex, evoMAG, PC Garage [...]</b>Revenim astăzi cu un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online și asta după o săptămână aglomerată în care IFA 2018 a avut întreaga noastră atenție. Acum ne întoarcem la cele uzuale și articolele informative referitoare la cele mai

După o săptămână tare aglomerată în care ne-am îndreptat atenția către târgul de tehnologie IFA 2018 din Berlin este momentul să revenim la ale noastre și asta înseamnă că se întoarce și seria Reduceri și Campanii Online. În cazul în care ați uitat cum stă treaba, în cadrul acestor articole vă prezentăm sub forma unei liste cele mai proaspete oferte organizate de către retaileri în mediul online. Bonus avem și detalii despre un produs erou al zilei!

Produsul erou al zilei:

În oferta celor de la QuickMobile găsim astăzi o reducere foarte atractivă, cea asociată smartphone-ului Samsung Galaxy S9, terminal pe care îl cunoașteți foarte bine. Folosind codul promo QUICK202 în secțiunea de comandă de pe site aveți posibilitatea de a achiziționa acest handset la suma de doar 2.696 lei.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×