Reduceri și Campanii Online #61: Azi eMAG, PC Garage, Flanco, Libris [...]

647 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #61: Azi eMAG, PC Garage, Flanco, Libris [...]</b>La mijloc de săptămână retailerii de pe plan local vin în întâmpinarea noastră cu noi reduceri, ofertele fiind destul de variate și consistente. Le descoperiți pe toate în lista prezentată mai jos și bonus aveți detalii despre un produs erou

Dacă vă aflați în căutarea de reduceri asociate produselor pentru casa voastră, astăzi aveți noroc pentru că mulți retaileri vin cu discount-uri fix pentru aceste categorii. Altex spre exemplu vine cu prețuri speciale la articole pentru gătit, în vreme ce eMAG oferă discount-uri de până la 30% la electrocasnicele Whirlpool, cât și promoții pentru produsele menite să decorez casa. Le descoperiți pe toate mai jos!

Produsul erou al zilei:

Vă propunem astăzi achiziția unui încărcător auto mai special și anume modelul Huawei SuperCharge care după cum și denumirea sa sugerează, oferă încărcare rapidă pentru smartphone-uri la interiorul automobilului vostru. Prețul este de doar 89 lei în această perioadă și permite încărcarea simulată a 2 dispozitive având un port cu output 5V/1A, respectiv un port cu încărcare la 4.5V/5A sau 9V/2A.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×