Foxconn dorește automatizarea producției folosind AI-ul; Înființează o nouă companie în Silicon Valley

408 ori
<b>Foxconn dorește automatizarea producției folosind AI-ul; Înființează o nouă companie în Silicon Valley</b>Un raport sosit astăzi în mediul online ne aduce la cunoștiință faptul că Foxconn are de gând să înființeze o companie axată pe AI (inteligență artificială) în Silicon Valley. Informația vine chiar din partea lui Terry Gou, fondatorul gigantului

În vreme ce alte companii de origine chineză au probleme mari atunci când vine vorba de afirmarea pe piața din SUA, iată că cei de la Foxconn par a avea undă verde pentru a activa în această regiune. În acest sens descoperim astăzi că după uriașa facilitatea de 10 miliarde de dolari ce este construită în Wisconsin, gigantul chinez are de gând să înființeze o nouă companie în Silicon Valley, una axată pe inteligența artificială.

Vestea vine chiar din partea lui Terry Gou (fondatorul Foxconn) și aflăm că acest plan vine ca urmare a faptului că Foxconn se află în căutarea de metode prin care să facă față încetinirii vânzărilor de smartphone la nivel global, dar și cererilor de creșteri salariale din partea muncitorilor care uneori pot contribui și la un randament slab al producției.

Foxconn va angaja 100 ingineri și experți în tehnologia Deep Learning, personal ce va dezvolta în cadrul companiei numită Industrial AI Systems, soluții de automatizare a producției bazate pe AI. Scopul este ca încet-încet să dispară factorul uman din ecuație și ca mașinăriile să se ocupe de întreg procesul de asamblare al dispozitivelor.

Costurile de întreținere vor fi cu mult mai mici decât cele avute cu salariile angajaților și AI-ul va fi cel pus la treabă aici. În momentul de față, Foxconn are peste 1 milion de angajați, 600.000 dintre aceștia aflându-se în Taiwan. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×