Reduceri și Campanii Online #85: Azi Flanco, evoMAG, iHunt, Orange [...]

743 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #85: Azi Flanco, evoMAG, iHunt, Orange [...]</b>În prag de weekend venim în ajutorul vostru cu o nouă listă a celor mai proaspete campanii desfășurate în mediul online, printre acestea numărându-se chiar și oferte de tip Black Friday de vară. Le puteți descoperi pe toate în rândurile de mai jos

Dacă aveți în plan ceva cumpărături de weekend ați nimerit fix unde trebuie pentru că astăzi vă prezentăm o nouă listă care include cele mai proaspete campanii pe care retailerii le organizează în mediul online. Avem la dispoziție numeroase oferte din care putem alege în funcție de categoria de interes și chiar campanii de tip Black Friday de vară la unii comercianți. Descoperiți pe final de articol și un produs erou al zilei!

Produsul erou al zilei:

În cazul în care vă aflați în căutarea unui nou telefon și doriți ceva mai aproape de experiența Android stock la buget limitat atunci modelul Xiaomi Mi A2 este fix ceea ce vă trebuie. Acest telefon care rulează Android One se vinde în aceste zile la un preț special de doar 1.129 lei pe QuickMobile.ro, iar dacă folosiți și codul de reducere QUICK202 prețul scade la doar 1.096 lei. Smartphone-ul are ecran FHD+ de 6 inch, 4 GB RAM, cameră duală și alte bunătăți sub capotă!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×