Reduceri și Campanii Online #78: Azi PC Garage, Fashion Days, evoMAG, Cel [...]

897 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #78: Azi PC Garage, Fashion Days, evoMAG, Cel [...]</b>Am ajuns iată și în ultima lună de vară și în situația în care vă pregătiți de mult așteptatul concediu ați nimerit unde trebuie pentru că astăzi vă prezentăm cele mai noi promoții desfășurate de către retaileri în online, campanii ce conțin

Ajungem inevitabil și în ultima lună de vară, o perioadă a concediilor care este marcată cumva și de numeroase promoții în mediul online. În cazul în care aveți nevoie de produse ideal pentru luat în vacanță, sau plănuiți un upgrade pe partea de electrocasnice în casă, ați nimerit fix unde trebuie pentru că astăzi vă prezentăm o listă a celor mai proaspete campanii desfășurate la ora actuală în mediul online!

Produsul erou al zilei:

Astăzi oferim o recomandare pentru gameri și anume tastatura mecanică ASUS Strix Tactic Pro Cherry MX, un dispozitiv vândut cu discount generos de 47% de către PC Garage. Costă acum numai 289.99 lei și oferă switch-uri Cherry MX, iluminare, dar și tehnologie anti-ghosting. Are un cablu de 1.8 metri și 13 taste macro ce pot fi customizate. Se promite aici o durată de viață de până la 50 milioane de apăsări pentru fiecare tastă. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×