Reduceri și Campanii Online #51: Azi evoMAG, Cel, Aoro, Fashion Days [...]

743 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #51: Azi evoMAG, Cel, Aoro, Fashion Days [...]</b>La mijloc de săptămână aruncăm o privire asupra ofertelor noi din mediul online, perioadă în care retailerii propun tot felul de discount-uri la produse variate. Pe lista noastră se află magazine de încredere și exact cum v-am obișnuit

Dacă sunteți curioși să aflați ce oferte au mai debutat în mediul online ați nimerit bine pentru că în această serie intitulată "Reduceri și Campanii Online" vă prezentăm aproape zilnic care sunt cele mai noi promoții desfășurate de către comercianții de la noi. Aveți mai jos o listă a acestor campanii derulate, iar la final veți regăsi și detalii despre un produs erou al zilei care se remarcă printr-o reducere deosebită!

Produsul erou al zilei:

Avem și astăzi un televizor pentru voi, probabil cel mai accesibil model smart TV de la LG și anume varianta 32LJ610V pe care eMAG o vinde în acest moment la prețul de doar 990 lei la folosirea codului promoțional extrasales în secțiunea de comandă. Televizorul vine echipat cu panou LED de 80 cm, rezoluție Full HD și difuzoare stereo cu putere audio de 10W. Pe eMAG nota generală dată de cei 93 cumpărători este de 4 din 5.

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×