OnePlus 6T îşi dezvăluie cutia oficială în câteva fotografii hands-on; Vedem şi noul breton cel mic, camera triplă

2.558 ori
<b>OnePlus 6T îşi dezvăluie cutia oficială în câteva fotografii hands-on; Vedem şi noul breton cel mic, camera triplă</b>Scăpările lui OnePlus 6T s-au înteţit serios în ultima vreme şi între speculaţii despre un debut la Paris şi un misterios telefon 5G apărut pe radar, azi descoperim şi o presupusă serie de imagini cu o cutie de retail a lui OnePlus 6T.

Scăpările lui OnePlus 6T s-au înteţit serios în ultima vreme şi între speculaţii despre un debut la Paris şi un misterios telefon 5G apărut pe radar, azi descoperim şi o presupusă serie de imagini cu o cutie de retail a lui OnePlus 6T.

Evident ne dezvăluie şi câteva detalii despre terminal. OnePlus este una dintre acele companii care lansează două flagship-uri pe an şi nu par gata să se dezmintă în 2018. Auzisem ceva zvonuri despre o lansare în noiembrie pentru OnePlus 6T, deci e cam devreme să îi vedem cutia. Astfel, suntem foarte precauţi cu noile imagini. Ni se confirmă cu această ocazie bretonul în format "picătură" şi o cameră triplă amplasată în spate.

Scăpările vin din China, via Weibo şi menţionează şi un scanner de amprente integrat în ecran. Aşa cum am tot speculat, Oppo R17 Pro ar fi punctul de pornire pentru acest telefon, având multe dotări în comun. A apărut şi o menţiune a noului motto pentru produs şi anume "Unlock the Speed" (Deblochează viteza). Mie îmi sună a overclocking, dar probabil supraestimez însemnătatea acestui motto.

OnePlus 6T este aşteptat cu un ecran Optic AMOLED de 6.4 inch, cu rezoluţie Full HD+ şi aspect 19:5:9. Asemenea lui Oppo R17 Pro, terminalul are protecţie Gorilla Glass 6, procesor Snapdragon 845 şi până la 8 GB RAM şi 256 GB stocare. Nu are slot microSD. În spate vom regăsi o cameră duală de 16 MP + 20 MP, completată de încă o cameră 3D care captează adâncimea câmpului vizual.

Şi camera selfie ar primi un upgrade, necunoscut încă. Nou venitul va trece la o baterie de 3700 mAh, cu încărcare rapidă şi la Android 9.0 Pie ca OS. Aşteptăm un preţ de pornire similar cu cel de la OnePlus 6.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×