Reducerile finale GeekBuying 11.11 sunt aici! Cupoane, vânzări flash și concursuri vă așteaptă pe site

836 ori
<b>Reducerile finale GeekBuying 11.11 sunt aici! Cupoane, vânzări flash și concursuri vă așteaptă pe site</b>Retailerul chinez GeekBuying continuă campania de 11.11 și astăzi este apogeul reducerilor, zi în care se va oferi drept premiu și un smartphone Xiaomi Mi Mix 2s. Descoperiți din rândurile de mai jos care sunt principalele oferte de care puteți

După cum v-am informat și într-o serie de articole anterioare, în această perioadă publicul chinez se pregătește pentru sărbătorirea zilei de 11.11, care pe lângă rolul special din cultura chineză vine și cu multe reduceri din partea retailerilor. Și GeekBuying face parte din lista comercianților care propun asemenea oferte, iar astăzi este apogeul - o zi în care puteți profita de prețuri foarte bune la o gamă largă de produse.

Gearbest

În primul rând există secțiunea de vânzări flash acolo unde veți găsi produse cu prețuri foarte bune, dar în cantitate limitată, semn că trebuie să vă grăbiți pentru a prinde produsul favorit. Există și zona de cupoane unde aveți coduri speciale de reduceri pentru comenzi cuprinse între 10 și 700 dolari, valoarea discount-ului fiind diferită în funcție de comanda voastră. 

Gearbest

De asemenea, GeekBuying organizează și o tombolă numită Gift Rain-Winunde sunt puse la bătaie cupoane în valoare totală de 1 milion de dolari, dar și un smartphone Xiaomi Mi Mix 2s. Startul rundei următoare se dă la ora 16:00 (ora României) și tot ce trebuie să faceți pentru a participa este să vă logați în contul vostru de pe geekbuying.com.

Gearbest

Printre produsele ce vor fi incluse la vânzările flash se va afla și HDD-ul extern Seagate de 2 TB la prețul de 99.89 dolari, smartphone-ul Xiaomi Mi 8 ce va costa 369.99 dolari, dar și telefonul Honor 8x cu preț de 257.99 dolari. Campania poate fi accesată de aici și aflați că ultima rundă de reduceri începe mâine! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×