iHunt desfășoară o campanie de vânzări flash în fiecare vineri! Astăzi ASUS ZenFone 3 Max la reducere

Autor:  | Publicat în:  Reduceri  iHunt 834 ori
<b>iHunt desfășoară o campanie de vânzări flash în fiecare vineri! Astăzi ASUS ZenFone 3 Max la reducere</b>Descoperim astăzi faptul că în fiecare zi de vineri cei de la iHunt desfășoară o campanie de vânzări flash de la ora 16:00, ofertă în care întâlnim o serie variată de produse cu prețuri atractive. Nu lipsesc telefoanele de pe listă, dar avem și

În cazul în care nu știați, cei de la iHunt.ro organizează în fiecare zi de vineri o campanie specială de vânzări flash - promoții ce includ produse variate la prețuri speciale, de la nelipsitele smartphone-uri și până la accesorii sau produse smart home chiar. Aceste campanii au loc în fiecare vineri începând cu ora 16:00, iar astăzi aruncăm și noi un ochi asupra ofertei pentru a vedea cu ce decide să ne atragă atenția acest retailer.

ASUS ZenFone 3 MAX

Așa cum ați remarcat încă din titlu probabil, vedeta zilei la iHunt.ro este smartphone-ul ASUS ZenFone 3 MAX (ZC520TL) - telefon pe care îl puteți achiziționa astăzi pentru numai 599 lei. La această sumă se oferă un dispozitiv echipat cu ecran IPS LCD de 5.2 inch (rezoluție HD), procesor quad-core de 1.25 GHz și 3 GB RAM + 32 GB de stocare flash.

Oferă și slot microSD, cameră selfie de 5 megapixeli și în spate un senzor principal de 13 megapixeli cu bliț LED. Are și scanner de amprente iar un mare plus este reprezentat de către bateria de 4130 mAh adusă la bord care promite până la 2 zile de autonomie într-un regim normal de utilizare.

Pe lângă această reducere cei de la iHunt.ro mai propun și alte produse la prețuri speciale pe care le puteți descoperi urmând acest link sau consultând lista de mai jos!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×