Meizu Pro 7 apare în benchmark-ul AnTuTu și vedem fotografii ale carcasei în varianta de culoare roșu aprins

1.554 ori
<b>Meizu Pro 7 apare în benchmark-ul AnTuTu și vedem fotografii ale carcasei în varianta de culoare roșu aprins</b>Încă o apariție a smartphone-ului Meizu Pro 7 se petrece astăzi când vedem o listare din AnTuTu și câteva fotografii cu carcasa vopsită într-o nuanță de roșu aprins. Telefonul va opta pentru un ecran secundar și la prima vedere s-ar părea că dotările

Săptămâna trecută ne-a intrigat telefonul Meizu Pro 7 prin intermediul unui panou monocrom plasat sub camera din spate, având rolul de a afişa notificări şi alte informaţii. Azi telefonul revine cu câteva scăpări noi, printre care şi imagini cu panoul din spate și un benchmark AnTuTu. 

Meizu PRO 7 Antutu

Vedem în continuare o cameră duală în spate, sub care se află un locaş pentru acel display secundar. Acela va afişa informaţii ca vremea, oră, notificări, apeluri ratate şi altele de gen, cu consum minim de baterie, de vreme ce se va baza cel mai probabil pe tehnologie E-Ink. Cât despre apariţia în AnTuTu, terminalul obţine un scor de 163.624 puncte, respectabil aş spune şi probabil indicând prezenţa unui CPU Snapdragon 835 la bord. E in linie cu scorurile flagship-urilor Android ale momentului.

Meizu PRO 7

Decupajele antenelor din randare par similare cu ce am văzut la Meizu Pro 6 şi iPhone 7, iar corpul e fabricat din metal. Ştim şi că terminalul va avea un panou frontal curbat, sub care se află un buton Home cu scanner de amprente inclus. Zvonurile au menţionat în trecut un procesor Exynos la interior, ceea ce ar fi ciudat, având în vedere că Samsung nu prea îşi mai oferă chipset-urile altor companii. Şi asta de când lucrează mai îndeaproape cu Qualcomm.

Meizu PRO 7

Meizu Pro 6 sosea în mai anul trecut, deci Pro 7 pare să întârzie puţin cu lansarea. Mă aştept la un debut în curând, având în vedere intensificarea scăpărilor sale. Până acum am văzut terminalul pe gri, negru şi acest roşu fistichiu.

Ma astept la zoom optic pentru camera duală, 6 GB RAM și o baterie generoasă aici. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×