eMAG pregătește Revoluția Prețurilor pentru ziua de mâine; reduceri incendiare timp de 3 zile

1.424 ori
<b>eMAG pregătește Revoluția Prețurilor pentru ziua de mâine; reduceri incendiare timp de 3 zile</b>Chiar acum câteva momente, cei de la eMAG ne-au anunțat prin intermediul unui newsletter despre o nouă campanie de reduceri semnificative ce se va desfășura timp de 3 zile începând de mâine 27 ianuarie. Astfel pe parcursul acestor zile vom putea...

Chiar acum câteva momente, cei de la eMAG ne-au anunțat prin intermediul unui newsletter despre o nouă campanie de reduceri semnificative ce se va desfășura timp de 3 zile începând de mâine 27 ianuarie. Astfel pe parcursul acestor zile vom putea achiziționa un nou gadget la un preț mult mai mic față de cel actual.

Pentru a beneficia primii de cele mai bune oferte, eMAG ne invită să ne logăm în contul nostru încă de pe acum, modalitate prin care cumpărăturile se vor realiza cu doar două click-uri. Ulterior, comanda ne va fi preluată de către un operator, iar statusul livrării va fi afișat în contul propriu.

Ne așteptăm ca în primele minute de la startul evenimentului, eMAG să ne pună la dispoziție smartphone-uri și tablete cu prețuri speciale, produse care se vor vinde cel mai rapid. eMAG va da startul reducerilor mâine dimineață chiar aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×