De Black Friday vă puteți securiza casa în întregime! Spy-Shop.ro vine cu reduceri de până la 70%

1.007 ori
<b>De Black Friday vă puteți securiza casa în întregime! Spy-Shop.ro vine cu reduceri de până la 70%</b>Black Friday reprezintă o ocazie ideală și pentru cei interesați de securizarea căminului, în întâmpinarea acestora sosind site-ul Spy-shop.ro. Aceștia ne oferă până la 70% discount pentru o gamă variată de produse, de la camere video

Doar câteva zile au mai rămas până la startul campaniei de Black Friday și în cazul în care vă numărați printre cei care doresc să își securizeze casa în totalitate, aveți la dispoziție site-ul spy-shop.ro. Acest retailer va oferi reduceri de până la 70% la o gamă largă de produse, printre acestea numărându-se sisteme de alarmă, sistem de supraveghere, camere video, camere ascunse, dar și sistem de automatizare pentru porți.

Semanos K1

Printre aceste produse se va număra și sistemul de alarmă wireless Semanos K1, pachet ce conține un hub central, 1 senzor de mișcare wireless, o tastatură wireless, o sirenă de interior wireless, 2 contacți magnetici pentru ușă sau fereastră și 8 acumulatori. Este un pachet complet după cum puteți vedea și aflați că se oferă și garanție pentru o perioadă de 2 ani. Este o soluție ideală de protejat locuința și nici prețul actual nu este rău!

Acvil AHD 5204

În cazul în care doriți să achiziționați un sistem de supraveghere pentru exterior, atunci modelul Acvil AHD 5204 s-ar putea să vă placă ca raport calitate-preț. Sunt oferite 4 camere video în pachet și streamul video va fi realizat la rezoluție 1080p, utilizatorul având posibilitatea de a vedea în timp real ce se întâmplă afară folosind un smartphone Android sau iOS. 

Sistem automatizare poarta

De asemenea, pe lista de produse ce vor primi reduceri de Black Friday se numără și sistemul de automatizare Nice ROAD400KIT pentru o poartă culisantă, produs util pentru cei care locuiesc la casă și doresc să simplifice procesul de a intra sau ieși cu mașina din curte. Prin telecomanda oferită alături veți putea controla poarta în câteva momente.

Acesta este doar un preview pentru campania Black Friday pe care spy-shop.ro o va organiza în perioada 17 - 19 noiembrie și trebuie să vă așteptați după cum spuneam și mai sus la reduceri atractive de până la 70%!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×