Memorie USB SanDisk de 16 GB la doar 4.99 euro și încărcător auto 2 în 1 la reducere pe Cafago.com!

829 ori
<b>Memorie USB SanDisk de 16 GB la doar 4.99 euro și încărcător auto 2 în 1 la reducere pe Cafago.com! </b>Cei aflați în căutarea unor gadget-uri utile și accesibile în același timp au nimerit fix unde trebuie astăzi pentru că retailerul chinez Cafago.com ne propune achiziția a două produse interesante. Avem pe de o parte stick-ul de memorie SanDisk de 16 GB

Cei de la Cafago.com ne oferă astăzi două coduri promoționale interesante, cupoane aplicate pentru un stick de memorie USB SanDisk și pentru un încărcător auto deosebit de tip 2 în 1. Aflați din rândurile de mai jos câteva detalii despre fiecare produs în parte și descoperiți totodată și care este codul care odată aplicat în secțiunea de comandă vă va oferi reducerea mult-dorită.

Memorie USB 3.0 SanDisk 

SanDisk USB

Un produs de care aveți nevoie în multe situații este și acest stick de memorie USB 3.0 de la SanDisk, produs care adoptă o carcasă din metal pentru protecție sporită, carcasă care apropo are o greutate de sub 20 grame. Oferă o viteză de transfer a datelor de 130 MB/s și poate scrie fișiere cu 20 MB/s. Se regăsește în variante de 16, 32, dar și 64 GB, iar mai jos vedeți prețurile pe care le obțineți la aplicarea codului promo L5998C!

Încărcător auto Xiaomi CooWoo

Xiaomi CooWoo

În plan secund avem încărcătorul auto Xiaomi CooWoo care se remarcă în mod special față de alte produse de genul prin faptul că include la pachet și o cască Bluetooth ce poate fi detașată din zona superioară a gadget-ului. Acesta beneficiază de conectivitate Bluetooth 4.0, de microfon integrat și de bază magnetică. Atunci când casca este ridicată din corpul încărcătorului se va răspunde la apeluri simplu și rapid. 

Se aduce aici un port USB pentru încărcarea de telefoane și alte dispozitive electronice și aflați că prețul este de 22.99 euro dacă folosiți codul promo L510PA până la data de 15 octombrie!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×