Fotografiile cu Samsung Galaxy S8+ de săptămâna trecută, au fost postate de lângă sediul Samsung din Mexico City

2.288 ori
<b>Fotografiile cu Samsung Galaxy S8+ de săptămâna trecută, au fost postate de lângă sediul Samsung din Mexico City</b>Tindem să credem că multe dintre scăpările cu noile dispozitive ce ajung în mediul online sub formă de imagini, provin de la diverse părți implicate în procesul de producție, dar astăzi ni se confirmă că și companiile se 'ocupă' cu această activitate

Nici nu s-a uscat bine cerneala de pe editorialul colegului meu Radu despre scurgerile de informații din lumea telefoanelor mobile și iată că am reușit să recoltăm o informație prin intermediul unui comentariu la acel editorial.

Leak Samsung Galaxy S8+ Mexic

Mai înainte însă trebuie să vă reamintesc că Radu făcea referire și la o posibilă implicare a producătorilor în aceste leak-uri. Nu doresc să acuz vreun brand, sau să arăt cu degetul, deoarce scăparea fotografiilor high-definition de săptămâna trecută putea fi făcută și de un angajat mai zelos sau nesăbuit, nu neapărat la comanda Samsung. Dar hai să vedem datele problemei!

Așa cum vă informam mai devreme, săptămâna trecută au ajuns pe internet o serie de fotografii de o calitate foarte bună ce îl înfățișau pe Samsung Galaxy S8+. Articolul pe care l-am publicat aici pe Mobilissimo.ro a și strâns într-o perioadă extrem de scurtă nu mai puțin de 11.600 accesări. 

Cum aceste imagini conțin mai mereu și date ce un ochi ager le poate observa, iar autorul lor mai mult ca sigur n-ar dori să fie aflate, nu m-a mirat faptul că un cititor de-al nostru, pe nume Q山モちち, a observat că ecranul telefonului, unde e afișată și vremea, indică locația în care au fost făcute fotografiile, adică Miguel Hidalgo

În contextul în care sursa articolului nostru era din Mexic, cititorul nostru a făcut câteva investigații și a dat peste adresa sediului Samsung din Mexico City, care ghiciți ce, se află la adresa:

Samsung Electronics México
Av. Gral. Mariano Escobedo 476, Piso 8 (Entre Rosseau y Eucken)
11590 Miguel Hidalgo, Mexico CityMexique

Miguel Hidalgo fiind un soi de cartier în capitala Mexicului după cum putem observa chiar aici. Cert e că adresa e trecută și pe site-ul oficial Samsung, secțiunea pentru Mexic. Aceste coincidențe pot fi evident întâmplătoare, dar nu pot să nu-mi declar dubiile legate de proveniența întâmplătoare a acestor scăpări. Nu că ar fi un lucru rău, mai avem și noi subiecte astfel, doar că e bine de știut ce și cum și de ce se întâmplă. Vă las pe voi să trageți concluzii și să dați verdicte! :) Eu doar îi mulțumesc lui Q山モちち pentru pont!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×