CES 2017: Sony Walkman NW-A35 e un soi de Xperia XZ în miniatură, axat doar pe playback muzical

1.297 ori
<b>CES 2017: Sony Walkman NW-A35 e un soi de Xperia XZ în miniatură, axat doar pe playback muzical</b>Sony a venit la CES 2017 și cu un nou Walkman, pe numele său Walkman NW-A35. Acesta pare a fi un soi de Xperia XZ în miniatură și el este axat strict pe playback-ul muzical.

Sony nu renunţă la gama sa de produse Walkman, chiar dacă segmentul MP3 playerelor e mort şi îngropat de mult. E drept că Sony mizează pe o nişă de produse cu preţ ridicat, acustică Hi Res şi sonorizare de top. Cel mai nou model al său de acest gen e Walkman NW-A35, prezentat la CES 2017.

Sony Walkman NW-A35

În mod interesant, el adopta designul tipic pentru un smartphone Sony Xperia XZ, doar că este mai mic şi mai gros. Evident renunţă şi la Android şi vine cu un ecran tactil de 3.1 inch. Sony promite aici acustică de înaltă rezoluţie şi o calitate "mai bună decât pe CD", dar ea se simte dacă aveţi şi căşti hi res pe măsură. Un exemplu ar fi căştile Extra Bass pe care tot Sony le-a anunţat la CES 2017 în aceste zile.

Sony Walkman NW-A35

Revenind la NW-A35, playerul vine cu 5 capacitori Panasonic POSCAP, care cresc puterea oferită amplificatorului digital S-Master HX. Există şi suport Bluetooth şi NFC aici, iar stocarea oferită este de 16 GB, plus slot microSD cu suport pentru până la 128 GB extra. Noul Walkman oferă o viaţă a bateriei de până la 45 de ore, sau 30 de ore dacă ascultăm muzică de rezoluţie ridicată.

Gadgetul e şi uşor, cu o greutate de 98 de grame. Va fi disponibil în Europa din februarie, pe albastru, roşu, negru sau galben lime, dar şi roz. Nu avem preţ încă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×