Turul Magazinelor #172: vă încălţăm cu pantofi sport cool, vă oferim ceva pentru încheietură, urechi, bucătărie, dar şi sufragerie

1.598 ori
<b>Turul Magazinelor #172: vă încălţăm cu pantofi sport cool, vă oferim ceva pentru încheietură, urechi, bucătărie, dar şi sufragerie</b>Încercăm ca prin recomandările incluse în Turul Magazinelor de astăzi să îi împăcăm pe toți. De aceea avem pe lista noastră o pereche de pantofi sport cool, un televizor Samsung 40KU6072, dar și un dispozitiv ce vă va fi util atunci când se coc cireșele

În Turul de azi o să vă punem la încheietură, în picioare şi pe cap câteva accesorii cool, destinate tuturor sexelor, vârstelor şi stilurilor de îmbrăcat. Avem şi o ofertă excelentă la televizor 4K, posibil cea mai bună din perioada premergătoare Paştelui, dar şi un aparat util pentru cei care vor să facă plăcintă cu vişine sau cei care mănâncă multe cireşe.

1. Samsung 40KU6072, 4K Ultra HD

Samsung 40KU6072

Cred că deja nu mai are rost să mă repet cu replica mea clasică "orice televizor 4K sub 2000 de lei e chilipir", pentru că am tot văzut televizoare 4K şi sub 1900 sau 1800 lei. Totuşi un astfel de model la 1699 lei la eMAG.ro e excelent, mai ales la diagonala de 101 cm. E vorba despre un model LED de la Samsung, cu funcţii de îmbunătăţire a contrastului, culori naturale şi WiFi integrat.

Are 3 porturi HDMI şi aduce funcţii EduPedia pentru cei mici, cu aplicaţii şi conţinuturi interactive şi educative.

2. Dispozitiv pentru scos sâmburi cireşe Westmark

Westmark

Sunt sigur că există printre voi sau în casa voastră gospodine care vor face plăcintă cu vişine în perioada următoare. Aici intră în acţiune un dispozitiv pentru scos sâmburi de cireşe sau vişine marca Westmark. Pe acesta îl vinde evoMAG.ro la suma de 31.87 lei, în varianta resigilata şi sincer vorbind pare genul de produs care nu se strică la utilizare îndelungată, deci nu văd ce daune ar avea, dincolo de cutia deschisă.

E util şi pentru cei care mănâncă multe cireșe, care apropo sunt alimentul numărul 1 ca tratament pentru gută.

3. Zeblaze THOR 3G

Zeblaze THOR 3G

Chiar şi marile companii producătoare de brăţări şi ceasuri de fitness găsesc un rival solid în ZeBlaze Thor 3G. La 129 dolari la precomandă pe GearBest aduce foarte multe funcţii într-un pachet sportiv oacheş chiar şi pentru Nike. Acest ceas are un ecran de 1.4 inch, Android 5.1 ca OS şi procesor quad core, dar şi 1 GB RAM şi ecran Super AMOLED excelent.

Practic are dotările unui mini smartphone, într-un pachet de smartwatch. Vine cu slot nano SIM, are senzor de puls, pedometru, GPS, WiFi, ba chiar şi o cameră frontală de 2 MP ce ajunge cu interpolare la 5 MP. Memoria de 16 GB sună excelent.

4. YUPPI LOVE TECH Căşti Audio

YUPPI LOVE TECH Căşti Audio

La prima vedere acestea sunt nişte căşti normale, dar de fapt ele sunt flexibile şi tare haioase de folosit pentru copii. În general costă vreo 79 de lei la Quickmobile.ro , dar modelul mov e doar 55 lei, după o reducere. Căştile sunt fabricate din material flexibil, non toxic şi pot fi îndoite şi răsucite după pofta celui mic. Sunt potrivite pentru copii începând cu vârsta de 3 ani şi sunt practice, comode, având şi limitare de volum la 85 db pentru a nu afecta urechea celui mic, aflat in creştere.

5. XTI Pantofi sport

Pantofi sport XTI

Şi cum a trecut ceva vreme de când nu am mai inclus în Tur ceva de la FashionDays.ro, am găsit pentru voi o pereche de pantofi sport verde smaralad cu garnituri de piele întoarsă. Costă 189 lei, după o reducere şi trebuie să aflaţi că verdele e culoarea anului 2017. Nu degeaba şi-a luat colegul Alex husa verde pentru iPhone. Încălţămintea e din material textil şi piele întoarsă şi vine în variante de dimensiuni de la 40 la 45.

Un model comod, care cred că merge şi drept skate shoes.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×