Turul Magazinelor #58: Call of Duty Infinite Warfare acum disponibil, aparate pentru laptopuri și pentru oameni cu febră

Autor:  | Publicat în:  Reduceri  Retaileri  Gadgets 1.225 ori
<b>Turul Magazinelor #58: Call of Duty Infinite Warfare acum disponibil, aparate pentru laptopuri și pentru oameni cu febră</b>Weekend-ul începe cu o veste cum nu se poate mai bună pentru gamerii de pretutindeni, și anume faptul că noul joc din seria Call of Duty, mai precis Infinite Warfare - este acum disponibil la comandă. De asemenea, avem și o serie de recomandări de

Ce poate fi mai bine decât să afli că s-a lansat un super joc în weekend? Mai mult decât atât, e vorba despre un Call of Duty nou, probabil cel mai celebru FPS din istorie. Avem şi câteva gadgeturi legate de temperatură, unele pentru cei răciţi, altele pentru laptopuri înfierbântate. Bonus, am găsit şi o lampă Bluetooth cu un design foarte sexy.

1. Call of Duty Infinite Warfare disponibil acum

Pe 4 noiembrie, adică ieri s-a lansat oficial Call of Duty: Infinite Warfare, disponibil acum pe PC, PS4 şi Xbox One. Acest FPS, care îl are pe Kit Harrington (Jon Snow din Game of Thrones) ca personaj negativ în mod campanie costă 269 lei pe console şi 199 lei pe PC la Altex. Există şi varianta Legacy Edition, care aduce ca bonus jocul Call of Duty: Modern Warfare remastered, într-o variantă cu campania single player şi 10 hărţi multiplayer. Acea versiune costă 349 lei pe console şi 269 lei pe PC.

Infinite Warfare duce acţiunea în spaţiu de această dată şi ne permite să ne luptăm cu arme ceva mai SF decât până acum. Avem şi clase de personaje, ideale pentru diferite stiluri de joc în multiplayer, de la Warfighter, la Merc şi Synaptic, adică un robot similar cu cel din Chappie. Mai există şi clasele FTL şi Stryker, fiecare cu stiluri diferite de joc şi arme diferite. Jocul include şi modul cooperativ multiplayer Zombies, cu poveste şi mecanici separate.

2. Lampă Xiaomi Osram LED

Lampa

Cu acest titlu mare cât o zi de post aproape că nici nu ştii la ce să te aştepţi de la acest produs. E vorba despre o lampă cilindrică de la Xiaomi, cu o iluminare plăcută privirii şi culori ajustabile. Costă doar 74.39 dolari la Everbuying.net şi e ideală de pus pe noptieră. E vorba aici despre o lampă Xiaomi Osram LED, cu luminozitate şi culori ajustabile prin atingere şi glisare.

Veţi putea folosi şi telefonul că telecomandă pentru lampă via Bluetooth, schimbând atmosfera şi jocurile de lumina după pofta inimii. Se poate crea astfel o atmosferă romantică, relaxată, de petrecere sau cum doriţi voi. Putem seta şi o culoare mai caldă pentru a ne asigura un somn mai liniştit.

3. Termometru de frunte cu infraroşu Medel No Contact

Termometru

Duse sunt vremurile termometrelor cu mercur, cele din sticlă, care intrau în zone mai mult sau mai puţin moi. Duse sunt şi cele benzi ce se lipeau pe frunte şi afişau temperatura celui febril în mod nelizibil. Următorul nivel e acest termometru de frunte cu infraroşu Medel No Contact, disponibil la suma de 212 lei la eMAG.ro, după o reducere.

Avantajul său e că nu trebuie să intri în contact cu bolnavul, iar termometrul citeşte cu infraroşu temperatura sa. Are alarma LED pentru febră, memorie pentru 30 de măsurători şi mod silenţios pentru noapte. Trebuie doar apropiat la o distanţă între 0.6 şi 3 cm de persoană cu febră şi va afişa temperatura sa. Bun şi dacă simţi că ţi se încinge Galaxy Note 7 prea mult... la o adică.

4. Stand Răcire DeepCool N400

Stand racire

Se pare că mulţi dintre utilizatorii de laptopuri au nevoie de astfel de suporturi cu sistem de răcire, mai ales când rulează jocuri pe terminalele lor. Astfel, un stand răcire pentru laptop la doar 44 lei e o ofertă bună la Marketonline.ro, mai ales că produsul e la reducere. Toate recenziile sale sunt pozitive la retailer şi s-a cam terminat cu momentul ala când vi se încingea laptopul în poală.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×