Turul Magazinelor #63: Apple EarPods la cel mai bun preţ din galaxie, curăţător robotic de geamuri şi Galaxy Note 4 nou la preţ de second hand

2.289 ori
<b>Turul Magazinelor #63: Apple EarPods la cel mai bun preţ din galaxie, curăţător robotic de geamuri şi Galaxy Note 4 nou la preţ de second hand</b>În vreme ce ne apropiem de Black Friday iată că Cel.ro dă startul reducerilor deja, iar în oferta sa regăsim cel mai bun preț pentru căștile Apple EarPods de până acum. Pentru suma de doar 39 lei puteți achiziționa aceste căști stereo de tip in-ear ce

Au început încălzirile pentru Black Friday, la fel cum echipa României se încălzeşte acum să ia bă... să bată Polonia. Unele magazine încep pe 18 noiembrie reducerile, dar sunt şi câteva care au început de azi. Am spilcuit din oferta lor, în încercarea de a găsi oferte REALE, dar am găsit şi câteva produse interesante, precum un curăţător de geamuri la un retailer chinez, plus cea mai bună ofertă pentru EarPods văzută de mine. Toate acestea mai jos!

1. Căşti cu microfon Apple EarPods

Apple EarPods

În sfârşit o reducere reală! Dacă intraţi pe Apple.com o pereche de Apple EarPods costă 29 dolărei, iar cei de la Cel.ro vând o pereche de genul contra sumei de 39 lei, dacă vă vine să credeţi. E vorba despre căştile clasice folosite de la iPhone 5 încoace, cu conector de 3.5 mm evident. Colegul Alex jură că sunt cele mai bune căşti de mobil pe care le-a folosit, el fiind posesor şi în mod bizar se aud mai tare dacă le folosiți cu un flagship Samsung, decât dacă le conectaţi la un iPhone.

Preţ ca acesta nu prea mai găsiţi nicăieri.

2. Cop Rose Smart Robot Window Cleaner

Unii îşi risca viaţa pentru a curăţa geamuri la înălţime şi uneori e câte o oglindă la o pensiune sau un hotel pe care nici Ghiţă Mureşan nu ar ajunge să o cureţe. Iar urcatul pe scara cu materiale alunecoase de curăţat dăunează grav sănătăţii. Aici intră în scena acest Cop Rose Smart Robot Window Cleaner, un roboţel care curăţă automat geamurile, oglinzile şi alte suprafeţe de genul.

Costă 139.99 dolari la GearBest.com şi se poate ocupa şi de podele. Nu e cel mai arătos roboţel, dar e destul de compact, la 2.3 kg şi poate fi ghidat şi folosind o aplicaţie dedicată pentru mobil, sau o telecomandă specială oferită la pachet. Bureţii săi pot fi înlocuiţi cu uşurinţă.

3. Televizor LED Samsung 80 cm 32K5502, Smart TV, Full HD

Samsung 32K5502

Şi evoMAG.ro a pornit un Black Friday timpuriu şi mi-a căzut privirea asupra ofertei lor de televizor smart LED de la Samsung, cu rezoluţie Full HD. Acest model are suport WiFi şi slot CI+, toate acestea la suma de doar 1299 lei. Bonus, mai aduce şi o cartelă Orange Prepay în valoare de 35 de lei (cadou). Televizorul are tuner digital, două difuzoare de 10W, 3 porturi HDMI şi 2 porturi USB 2.0, plus port Ethernet.

4. Samsung Galaxy Note 4 la reducere

Samsung Galaxy Note 4

Probabil aţi aflat la această oră ca una dintre cele mai atractive reduceri din online-ul românesc este cea aplicată lui Samsung Galaxy Note 4 la Cel.ro. Terminalul ajunge să coste doar 1349 lei şi e vorba despre varianta dual SIM cu procesor Qualcomm Snapdragon 805, care încă se ţine binişor în benchmark-uri. Camera de 16 megapixeli are stabilizare optică şi la acea vreme încă primeam emiţător infraroşu pe device, pentru a controla televizorul și alte aparate din casa. 

Stylusul are cam aceleaşi funcţii că la Note 5, plus minus câteva mici adaosuri, iar acustica acestui model era excelentă. E drept că terminalul are muchii metalice tăioase, dar construcţia e foarte solidă şi bine închegată. Încărcarea era rapidă, iar ecranul e mai luminos la soare decât cel al lui iPhone 7 acum chiar.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×