Turul Magazinelor #134: fost flagship HTC reinventat, o dronă cu design excelent şi preţ atractiv, super proiector pentru business

2.022 ori
<b>Turul Magazinelor #134: fost flagship HTC reinventat, o dronă cu design excelent şi preţ atractiv, super proiector pentru business</b>Turul Magazinelor cu numărul 134 vine în ajunul lui Valentine's Day, când se fac cumpărăturile pe ultima sută de metri, sau când începe lumea să se gândească la faptul că avem şi noi Dragobete şi de fapt nu e stres pentru mâine. Azi am găsit pentru voi un

Turul Magazinelor cu numărul 134 vine în ajunul lui Valentine's Day, când se fac cumpărăturile pe ultima sută de metri, sau când începe lumea să se gândească la faptul că avem şi noi Dragobete şi de fapt nu e stres pentru mâine. Azi am găsit pentru voi un flagship HTC reinventat, o dronă cu design excelent şi preţ foarte bun, dar şi o consolă de jocuri deja clasică şi la preţ rezonabil, plus un proiector.

1. HTC One M9 Prime Camera Edition grey

HTC One M9 nu a fost chiar cel mai reuşit flagship HTC şi asta prin prisma camerei sale modeste, chiar şi faţă de predecesor, dar şi pentru probleme cu supraîncălzirea. Versiuni derivate ulterior au mai rezolvat din probleme, iar printre ele se numără şi acest HTC One M9 Camera Edition, care vine la suma excelentă de 1,399 lei la Cel.ro. Procesorul problematic Snapdragon 810 a fost înlocuit de un MediaTek Helio X10, iar camera de 20 de megapixeli cu senzor Toshiba e înlocuită de una de 13 megapixeli.

Un mare plus îl reprezintă şi difuzoarele BoomSound cu volum ridicat. Camera selfie cu tehnologie Ultrapixel va face selfie-uri mult peste medie, iar designul metalic este unul plăcut privirii.

2. MDI i5 3D DLP Projector 3000LM 1280 x 800 Pixels Android 5.1 WiFi Bluetooth 2GB RAM 8GB ROM  -  WHITE 10841

MDI i5 3D DLP Projector 3000LM 1280 x 800 Pixels Android 5.1 WiFi Bluetooth 2GB RAM 8GB ROM  -  WHITE 10841

Uneori vă prezentăm proiectoare modeste, compacte şi ieftine şi alteori găsim produse business, cu look şi funcţii premium. Modelul MDI de faţă costă 409 dolari şi vine şi cu specificaţiile unui smartphone Android midrange chiar, putând opera de sine stătător. Are şi 2 GB RAM, 8 GB stocare şi oferă proiecţie via tehnologie DLP. Rulează Android 5.1 şi are un procesor quad core Amlogic. Suportă toate bunătăţile tehnologiilor moderne, precum 3D, Blu Ray, WiFi, Bluetooth, iar lampa sa funcţionează peste 20.000 de ore.

Poate primi carduri de memorie şi se conectează uşor la orice telefon, MP3 şi MP4 player, dar şi tablete şi PC-uri. Oferă playback direct de pe carduri, de sine stătător cum spuneam.

3. Aparat de gătit cu aburi Tefal Vitacuisine Compact VS400333, 1800W, 10.3l, alb

După aparatul de gătit de zilele trecute, azi am găsit încă unul marca Tefal, ceva mai bine dotat. Se afla la evoMAG.ro la preţul de 426 lei şi aduce un design multistratificat şi o capacitate uriaşă, de 10.3 litri. Puteţi găti pentru o familie întreagă, pentru un mic regiment chiar. Are putere de 1800W şi funcţia Vitamin+ premite gătirea fără a pierde din vitamine si nutrienţi la temperaturi ridicate.

Are şi grill detaşabil, pentru cei care au de pregătit nişte carne de pui la grill.

4. Consola Sony PlayStation 4, 500 GB

Sony PlayStation 4

Cei care caută un PlayStation 4 pe Compari.ro îl găsesc pe la 1199 lei cel mai ieftin, iar o super oferta a fost cea de la eMAG.ro de Black Friday la 999 lei. Acum ne mulţumim cu suma de 1.099 lei la acelaşi retailer. Preţul se aplică variantei de 500 GB, care nu e nici slim şi nici Pro reţineţi asta. Asta nu înseamnă că jocurile sunt mai prejos şi va rula fără probleme aceleaşi titluri ca şi celelalte console PS4 noi. Marele rival al lui Xbox One oferă un joystick Dual Shock 4 ergonomic la pachet şi pentru cei care îşi fac abonament PSN vor exista şi câte 3-4 jocuri gratuite pe lună oferite de Sony.

Aveţi şi buton Share pentru a partaja capturi video şi foto spre reţele de socializare şi nu numai, iar printre jocurile de top de pe platformă se număra Destiny, Diablo III, Final Fantasy 15 sau Watch Dogs 2.

5. Parrot Drona Airborne Cargo Mars

Parrot este un gigant al dronelor, poate cea mai mare companie din domeniu, iar modelul Airborne Cargo Mars e surprinzător de ieftin la Quickmobile.ro. Costă doar 344 lei şi poate fi personalizat cu stickere, dar şi cu figurine şi alte obiecte. Poate chiar transporta mici jucării, figurine sau poate documente dacă nu vă simţiţi paranoic. Atinge viteza 18 km/h şi cântăreşte doar 5 de grame.

Are şi giroscop şi accelerometru şi se controlează de pe smartphone cu aplicaţia Free Flight Mini, gratuită în store-uri. În plus vine şi cu o cameră de 0.3 MP pentru a imortaliza fețele celor pe care îi deranjați cu jucăria.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×