Turul Magazinelor #157: camere video sport, 4K şi Full HD, o giga dronă ultradotată şi obiective pentru fotografii de nuntă

1.267 ori
<b>Turul Magazinelor #157: camere video sport, 4K şi Full HD, o giga dronă ultradotată şi obiective pentru fotografii de nuntă</b>Începem săptămâna cu un nou articol din seria Turul Magazinelor și vă propunem astăzi o serie de gadget-uri foarte interesante. Pe listă avem camere video de acțiune, atât modele ce pot filma la rezoluție 4K Ultra HD, cât și dispozitive ce filmează FHD

Pentru că nu am mai făcut de mult un tur cu adevărat tematic, astăzi vă propunem un Tur al Magazinelor cu accentul pe latura foto. E vorba despre camere de acţiune, obiective foto pentru nunţi şi alte evenimente de gen, dar şi o dronă mega accesorizată. Şi lista nu se opreşte aici! Hai să vedem cu ce mai capturăm în ziua de azi fotografii şi clipuri video.

1. Nilox Evo 4K+ 

Nilox Evo 4K+

Preţul de 899 lei la Quickmobile.ro nu este deloc rău pentru o cameră foto/video 4K de la Nilox. Designul compact îi permite să realizeze captură din mers şi să fie uşor de luat oriunde, la munte şi la mare. Are 4 moduri de utilizare: captură video, cameră de bord pentru maşină, aparat foto şi vizualizare foto/video. Are şi avantajul portului HDMI, dar şi suport WiFi.

Filmează 4K, poate primi card microSD şi are o rezoluţie foto de 16 megapixeli. Ecranul TFT de 2 inch vă va afişa capturile.

2. Xiaoyi YI 

Xiaoyi YI

Şi dacă tot am adus în discuţie captura de la bordul maşinii, o cameră dedicată acestui scop se găsește la GearBest.com. Costă 74 de dolari şi vine cu lentilă ultra wide angle de 165 de grade. Are şi night vision, dar şi un ecran LCD de 2.7 inch încât să vedeţi rodul muncii voastre. Un plus este captura video la 60 FPS şi Full HD. Mulţumită unghiului larg de vizualizare, putem captura tot ce se întâmplă pe 3 benzi de circulaţie din faţă.

Filtrul infraroşu e util noaptea şi putem partaja imediat ce am filmat via WiFi. Cântăreşte 400 de grame.

3. GoPro HERO4 Session

GoPro Hero4 Session

Cine vrea să revină la branduri clasice are varianta GoPro. Această cameră din generaţia HERO4 costă 999 lei la evoMAG.ro, după o reducere sănătoasă. E o cameră pentru skateri, snowboarderi şi cei care filmează acţiune şi subiecte în mişcare. E capabil de video Full HD la 60 FPS, fotografii la 8 MP şi acest model este cu 50% mai mic şi cu 40% mai uşor decât alte camere HERO4.

E un gadget rezistent şi impermeabil până la 10 metri şi nu necesită vreo carcasă separată. Aduce un microfon cu sistem dual şi rezistă cu brio la vânt, valuri sau vijelie. Greutatea de 74 de grame e incredibilă.

4. Pachet cameră infraroşu FLIR TAU2_R 640 radiometric 4K + drona DJI Phantom 4 asamblată + camera 4K) + cardan/gimbal 3-in-1 multifuncţional

Pachet drona

Atenţie, pericol de infarct! Şi asta atunci când vedeţi preţul acestui pachet de aparatură. Partea bună? Costa sub 1 miliard de lei vechi, dar nu e nici departe. Pachetul e impresionant şi eMAG.ro oferă o cameră infraroşu performanţă, radiometrică 4K, plus faimoasa dronă DJI Phanton 4 asamblată deja, ceea ce e mare lucru. Dar nu se termină aici!  Avem şi un cardan/gimbal 3 în 1 multifuncţional.

Controllerul de dronă este masiv şi poate folosit şi un telefon integrat în sistem. Cu un asemenea echipament şi SRI-ul poate cumpăra gadgeturi de genuri pentru a supraveghea răufăcătorii şi teroriştii.

5. Tamron promoţie Fotografia de nuntă

Tamron SP 28-75mm

F64.ro are o serie de promoţii speciale pentru echipamentele foto folosite la nunţi. O serie de obiective Tamron se află pe listă, cu tăieri de preţ de 100 de euro sau mai mult. Primim lentile zoom usoare şi compacte, cum e modelul SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro - Pentax / Samsung, care costă 1474 lei. E compatibil cu aparatele foto cu senzor full frame, dar şi cele cu senzor crop.

Tamron SP 70-200mm

Avem şi varianta Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di LD IF Macro - Canon, cu preţ de 2299 lei, alternativă fără de oferta de la Canon, la preţ mai bun. Oferă performante similare, deschidere F/2.8 constantă şi e ideal pentru portrete sau chiar pentru fotografii sport.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×