Zvonurile afirmă că modelul aniversar iPhone va reveni la rădăcini, având un design retro-modernizat

2.699 ori
<b>Zvonurile afirmă că modelul aniversar iPhone va reveni la rădăcini, având un design retro-modernizat</b>Cel mai nou zvon despre modelul aniversar de iPhone e cel puţin interesant, făcând referire la un design retro modernizat pentru viitorul terminal. Aparent se va reveni la abordarea din 2007 ca format şi vom vedea un spate din sticlă curbată 3D.

Cel mai nou zvon despre modelul aniversar de iPhone e cel puţin interesant, făcând referire la un design retro modernizat pentru viitorul terminal. Aparent se va reveni la abordarea din 2007 ca format şi vom vedea un spate din sticlă curbată 3D.

Informaţiile vin de la o sursă din Coreea de Sud, în care tindem să avem încredere. Asemănarea cu primul iPhone e un tribut adus deceniului de existenţa al acestei serii de telefoane. Apple ar fi adoptat sticlă tridimensională în spatele acestui telefon aniversar, panoul curbându-se uşor în zona superioară, dar şi jos şi pe laturi.

Acea curbură este mai "blândă" decât ceea ce vedem pe actualele carcase metalice. Şi Samsung a folosit aşa numita "sticlă 3D" pe modelele Galaxy Edge, dar aici curbura nu va fi atât de mare. Şi un oficial din industrie ar fi afirmat că următorul iPhone va avea un spate fabricat din sticlă şi teoria apare tot mai des. Rămâne de văzut şi ce dimensiune va avea handsetul-tribut, pentru că nu cred că vrea nimeni o diagonală sub 4 inch în ziua de azi totuşi.

Totuşi la cât de capabili sunt cei de la Apple să surprindă şi să cucerească prin marketing, nu m-ar să reapară vreun iPhone aniversar special din sticlă şi cu ecran de 3.5 inch şi tot să se vândă bine...

Iată și un clip cu un nou concept creat pe modelul primului iPhone, anunțat âin 2007:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×