Turul Magazinelor #100: Galaxy S7 la sub 2400 lei, Apple AirPods în România, televizor Samsung cu diagonală mare şi preţ bun, aparat de ionizare apă

2.977 ori
<b> Turul Magazinelor #100: Galaxy S7 la sub 2400 lei, Apple AirPods în România, televizor Samsung cu diagonală mare şi preţ bun, aparat de ionizare apă</b>Astăzi ajungem la o ediție aniversară din seria noastră numită Turul Magazinelor, fiind vorba astăzi despre articolul cu numărul 100 ce include câteva recomandări foarte interesante de produse. Avem în exclusivitate și căștile wireless Apple AirPods ce

Pe final de an nu prea vezi lansări de terminale mobile sau gadgeturi, dar există şansa ca produse tech să ajungă la noi în ţară după o aşteptare prelungită. Fix asta se întâmplă cu căştile Apple AirPods, care au ajuns la Quickmobile.ro. Între timp Samsung Galaxy S7 a mai scăzut sub un prag psihologic, ajungând să coste mai puţin de 2400 lei acum. Avem şi un televizor cu dimensiuni uriaşe la preţ bun şi alte noutăţi mai jos.

1. Samsung Galaxy S7 la super preţ

Samsung Galaxy S7

Dacă am fost plăcut impresionaţi de faptul că pe final de toamnă Galaxy S7 a picat sub 2600 şi sub 2500 de lei, iată că mai nou îl vedem şi la 2399 lei la eMAG.ro. Dar nu aici se termină oferta! eMAG.ro mai oferă la pachet şi un acumulator extern de 2000 mAh şi asta nu pentru a compensa vreo baterie slabă a terminalului (nu e cazul), ci pur şi simplu ca un cadou de sărbători. Unul dintre telefoanele cu cea mai bună captură low light a acestui an şi un terminal cu o performanță foarte bună, Galaxy S7 e o super achiziţie acum.

2. Televizor LED Samsung 125 cm (49") 49K5102, Full HD

Samsung 49K5102

Chiar dacă nu e vreun model 4K, acest televizor LED se remarcă prin diagonală mai mult decât prin rezoluţie. Are o diagonală de 125 cm şi costă 1899 lei la evoMAG.ro, după o reducere. Oferă o rezoluţie Full HD şi slot CI+ şi o recomandare pe care o facem e să aveţi mult loc pregătit pentru acest TV de dimensiuni impresionante. Măcar nu cântăreşte exagerat, având o greutate de 7.8 kg şi vine cu 2 porturi HDMI, două difuzoare de 10W, în condiţiile în care multe televizoare au doar 2 difuzoare de 5W.

De remarcat şi muchiile foarte înguste ale televizorului şi designul foarte arătos, dar şi cadourile oferite de evoMAG.ro, sub forma unui voucher de călătorie de 100 lei Happy Tour, plus SIM Orange PrePay de 8 GB, cu Internet 4G şi 5 euro credit.

3. Aparat de ionizat apă, anti aging

Aparat ionizat apa

Aţi auzit probabil că e foarte important să păstraţi PH-ul corpului la un nivel echilibrat. În principiu nu e bine să ai un PH prea acid, ci mai degrabă alkalin, cel acid predispunând la cancer şi alte boli. Aici intră în acţiune apa ionizată, care aduce echilibru în corp, util mai ales după abuzurile de sărbători. TomTop.com vinde un recipient special de 500 ml care ionizează apă şi oferă şi o iluminare fistichie la pachet. Produsul costă 35.99 dolari şi oferă apa bogată în hidrogen, având nevoie de doar 6 minute pentru a genera o ceaşcă de apă sănătoasă.

4. Apple AirPods au sosit!

Apple AirPods

Quickmobile.ro a listat recent căştile Apple AirPods la suma de 999 lei, cu garanţie pe 2 ani şi livrare începând cu saptamana viitoare. Primim şi un headset VR cadou, în cazul în care vă întrebaţi. Căştile wireless Apple AirPods reprezintă un nou capitol în istoria accesoriilor muzicale Apple, reprezentând trecerea la mediul wireless. Căştile pornesc atunci când sunt introduse în ureche în mod automat şi se opresc când le scoateţi din urechi.

Putem apăsa o cască de două ori pentru a activa Siri şi avem şi microfon integrat. Există şi senzori optici, acceleratori de mişcare şi un cip special W1 care se ocupă de aceşti senzori. Sunetul este direcţionat cu precizie spre microfon atunci când vorbim şi aceste căşti vin cu o baterie ce oferă 5 ore de funcţionare, în vreme ce la pachet primim o husă de transport care are şi rol de încărcător.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×