Turul Magazinelor #248: Turul produselor de fitness, inclusiv brăţări, bandă de alergare şi bicicletă

1.289 ori
<b>Turul Magazinelor #248: Turul produselor de fitness, inclusiv brăţări, bandă de alergare şi bicicletă</b>A trecut cel puţin o lună de când nu am mai făcut un tur al produselor de fitness şi chiar dacă e cam târziu să obţii un "beach bod", poţi măcar încerca. Astfel, am compilat din nou o listă cu produse de fitness, inclusiv două pentru abdomene, o bicicletă

A trecut cel puţin o lună de când nu am mai făcut un tur al produselor de fitness şi chiar dacă e cam târziu să obţii un "beach bod", poţi măcar încerca. Astfel, am compilat din nou o listă cu produse de fitness, inclusiv două pentru abdomene, o bicicletă magnetică, banda de alergare şi două brăţări de fitness. Pe toate acestea le găsiţi mai jos, la preţuri bune.

1. No Noise Abdominal Wheel Ab Roller with Mat for Exercise Fitness Equipment

No Noise Abdominal Wheel Ab Roller with Mat for Exercise Fitness Equipment

Unul dintre exerciţiile de care puţină lume ştie este acela cu un roller, adică practic un băţ pe una sau două roţi care te fac să te întinzi şi să flexezi muşchii abdominali. Teoretic seamănă cu mişcarea de vâslit. Un astfel de aparat costă 13.99 dolari la TomTop.com şi vine cu un covoraş special, astfel încât să nu stricaţi parchetul spre exemplu.

Gata cu abdomenele, pentru că acest mecanism e mult mai eficient.

2. N108 Smartband Fitness Tracker Android iOS Compatible

N108 Smartband Fitness Tracker Android iOS Compatible

Am intrat în zona braţărilor de fitness, cu acest model rezistent la apă şi praf şi cu senzor de puls. Brăţara N108 costă 22.58 dolari la GearBest.com şi vine cu pedometru, măsurare a caloriilor şi monitorizare a somnului. Bateria sa ar trebui să ofere 7-10 zile de funcţionare. Avem şi reminder de sedentaritate şi posibilitatea de a măsura oxigenarea sângelui.

Ecranul de la bord este un OLED de 0.96 inch destul de luminos. Cântăreşte doar 25 de grame.

3. Bandă alergare, Kondition HM-2800

Kondition HM-2800

eMAG.ro are o reducere considerabilă pentru aceasta bandă de alergare, care pierde destul de serios din preţ. În general o bandă de alergat ajunge să coste chiar şi multe mii de lei, dar nu e cazul aici. Acest model Kondition are un motor de 1.5 cai putere, permiţându-i să atingă 10 km/h viteză maximă, ideal pentru a desfăşura un antrenament cardio eficient.

Are shortkeys pentru ajustări de viteză şi o arie de alergare de 400 x 1200 mm. Vine cu sistem de frânare de urgenţă şi poate afişa viteza, caloriile, timpul şi distanţa pe display.

4. Bicicleta Fitness Magnetică Techfit B310EVO

Techfit B310EVO

Rămânem în zona preţurilor bune, cu bicicleta de fitness magnetică Techfit, pe care evoMAG.ro o vinde la preţul de 539 lei. Aceasta este ideală pentru musculatura gambelor, coapselor şi feselor, vine cu o construcţie robustă şi o funcţionare silenţioasă. Are 8 nivele de rezistenţă şi suporta o greutate de până la 100 kg. Sistemul de frânare este magnetic şi vine şi cu senzor de puls în mânere, astfel încât să ştiţi să nu exageraţi.

Are avantajul ajustării de înălţime a şeii.

5. Fitbit Flex Brăţara Fitness

Revenim la brăţările de fitness, de această dată cu un preţ foarte bun pentru un Fitbit Flex, care până de curând costa 100 de euro. Acum ajunge să coste 279 lei la Quickmobile.ro şi faţă de alte produse similare, se remarcă prin designul subţire şi stilat. Poate înregistra paşii parcurşi, distanta şi caloriile arse. Monitorizează calitatea somnului noaptea şi vă va trezi dimineaţa.

LED-urile sale va arăta cât de aproape sunteţi de obiectivele de fitness pe care vi le-aţi propus.

6. Aparat fitness AB Generator

Şi dacă am început cu abdomene terminăm tot cu abdomene. De această dată este vorba despre un aparat de fitness AB Generator, care costă 379 lei la Cel.ro. E ceva de genul acelor bănci speciale de abdomene pe care le tot vedem la sălile de fitness. Are zone speciale de prins picioarele, dar ajută şi la întărirea bicepşilor şi modelarea feselor. Conform Cel.ro doar 5 minute pe zi sunt de ajuns pentru că acest aparat să ofere un plus de tonicitate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×