Turul Magazinelor #247: Turul produselor Xiaomi - brăţară de fitness, bec inteligent, cameră video şi evident smartphone-uri

1.540 ori
<b>Turul Magazinelor #247: Turul produselor Xiaomi - brăţară de fitness, bec inteligent, cameră video şi evident smartphone-uri</b>Cum Xiaomi e pe cai mari, obţinând contracte în exclusivitate cu Samsung pentru display-uri şi plănuind să vândă 100 de milioane de telefoane la anul, am zis că este momentul unui Tur dedicat exclusiv acestei companii. Chinezii au intrat în tot mai..

Cum Xiaomi e pe cai mari, obţinând contracte în exclusivitate cu Samsung pentru display-uri şi plănuind să vândă 100 de milioane de telefoane la anul, am zis că este momentul unui Tur dedicat exclusiv acestei companii. Chinezii au intrat în tot mai multe segmente şi au bifat propriile televizoare, aparate de aer condiţionat şi de gătit. Noi ne oprim totuşi asupra unor produse mai populare, precum becuri inteligente, brăţări de fitness, camere video şi telefoane.

1. Xiaomi Redmi Note 4X 4G Phablet  -  HK WAREHOUSE  GRAY

Xiaomi Redmi Note 4X

Aflat la reducere de tip flash la GearBest.com, acest telefon a fost deja testat de noi şi găsit satisfăcător. Are o baterie excelentă şi dotările sale sunt la nivel de Huawei Nova şi ZenFone 3, mai ales că CPU şi RAM, dar la jumătate din preţul lor. Bateria e fantastică aici, oferindu-vă destule de ore de funcţionare încât să vedeţi un sezon întreg de seriale Netflix.

Avem şi emiţător infraroşu, camera principală face fotografii OK şi volumul difuzorului e foarte ridicat. Costă 153 dolari.

2. Brăţara fitness Xiaomi Mi Band 2, Fitness Monitor, HR, Negru

Xiaomi Mi Band 2

La eMAG.ro găsiţi brăţara de fitness Xiaomi Mi Band 2, care vine cu monitor de puls şi preţ de 129 lei. Are un ecran OLED care se descurcă excelent în bătaia soarelui şi include şi pedometru şi alertă la repaus, astfel încât să vă avertizeze dacă staţi prea mult pe scaun. Oferă notificări atunci când primiţi mesaje sau apeluri pe telefon. Autonomia de 20 de zile este excelentă şi puteţi şi monitoriza progresul sesiunilor de fitness.

3. Xiaomi Mi 5, Quad-Core 1.8GHz / 1.3GHz, 3GB RAM, 64GB Flash, 16MP

Xiaomi Mi 5

Xiaomi Mi 5 a fost un flagship respectat anul trecut, dar acum a ajuns să coste doar 1299 lei la evoMAG.ro. Are un design arătos, potenţat poate de această inedită nuanţă violet. Rămâne la nivelul unui Galaxy S7 ca performanţă şi vine cu o baterie excelentă. Vorbim aici despre un telefon cu procesor Snapdragon 820, 3 GB RAM şi ecran Full HD de 5.15 inch.

Camera sa filmează 4K şi combinaţia dintre sticlă şi metal e tare arătoasă.

4. Xiaomi Cameră Foto Şi Video YI 2 Action 4K

Xiaomi Cameră Foto Şi Video YI 2 Action 4K

Quickmobile.ro e printre puţinii retaileri de la noi care vând camerele de acţiune ale celor de la Xiaomi. E vorba despre modele precum cel de faţă, YI 2 Action 4K fiind o cameră de acţiune cu captura 4K. Costă 1349 lei şi permite capturarea celor mai importante momente din sesiunea de skateboarding, rafting şi alte sporturi extreme. Cântăreşte 95 de grame, are un ecran de 2.19 inch inclus şi filmează în format 4K la 30 FPS şi 60 Mbps.

Viaţa bateriei este de 120 de minute.

5. Bec Inteligent LED Xiaomi E27 Yeelight Smart 129198

Xiaomi E27 Yeelight Smart 129198

Unele becuri inteligente precum cele Philips sar de suma de 100 lei sau 150 lei chiar, aşa că suma de 93 de lei practicată de Cel.ro e rezonabilă. Acest bec cu LED-uri oferă lumină albă şi luminozitate reglabilă. Va permite să controlaţi lumina cu ajutorul telefonului şi consumă cu până la 90% mai puţină energie electrică decât un bec tradiţional. Fluxul luminos oferit aici este de 600 lumens.


BONUS: Cel mai mic preţ pentru Xiaomi Mi MIX îl găsiţi la Cel.ro. Acesta este terminalul cel mai apropiat de conceptul de ecran edge to edge şi rămâne cel mai arătos telefon din 2016.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×